Nytt hovedkontor for forsikringsselskapet Codan . C.F. Møller

Nytt hovedkontor for forsikringsselskapet Codan

Det nye hovedkontoret oppfyller Codans ambisjon om et arbeidsmiljø med vekt på muligheter for samarbeid på tvers av avdelinger ved at bygningen innvendig er organisert rundt et stort atrium med glassoverbygg, med balkonger som er forskjøvet i forhold til hverandre og åpne trapper.
 Nytt hovedkontor for forsikringsselskapet Codan . C.F. Møller
Fakta

Byggherre

Steen & Strøm Danmark A/S

Adresse

København, Danmark

Omfang

25 000 m²

År

2013

Konkurranse

1. premie i dialogkonkurranse. 2013

Byggherrerådgiver

Orbicon

Entreprenør

Hoffmann/NCC

Ingeniør

Niras, Orbicon

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskap

C.F. Møller Architects

Premiering
Premiering
  • 1. premie i dialogkonkurranse. 2013

Balkongenes varierende beliggenhet skaper kontakt mellom etasjene, og de sammenhengende trappene og rommene rundt atriet innbyr til uformelle møter og bringer medarbeiderne i de ulike etasjene sammen på en naturlig måte. I sidefløyene ligger åpne kontorlandskaper hvor den enkelte medarbeiders behov for ro og faglig samhørighet ivaretas av diskret avskjermede skrivebordsgrupper.

I bunnen av atriet ligger kundesenteret i forlengelse av de øvrige fellesfunksjonene som foajé, kantine og kaféområde. Kundesenterets sentrale plassering er i tråd med Codans idé om å fremheve kontakten med kundene og la den energiske stemningen i senteret forplante seg oppover i huset. I så måte virker atriet også positivt inn på dynamikken og det faglige samspillet i hele bygningen.

Det nye hovedkontoret ligger i et moderne, bypreget område med optimale forhold for infrastrukturen rundt. Med bare 200 m til metro- og togstasjon og direkte atkomst til motorveien er det god forbindelse til sentrum, København lufthavn og Malmø.

 

Codan homepage  

Les mer

Flere prosjekter | Kontor & Forretningsvirksomhet

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.