Dalum Papirfabrik

Masterplanen for Dalum Papirfabrik transformerer det historiske industriområdet til en ny og mangfoldig bydel med nærhet til både naturen og Odense by.

Oslo Horisont

Oslo Horisont, et storstilt transformasjonsprosjekt på til sammen 82.000 m² med fokus på innovativt gjenbruk. Prosjektet omfatter to høyhus med et offentlig grønt landskapsrom plassert på toppen av postens gamle brevsentral.

Hovedkontor i Dalum Papirfabrik

Transformasjon av en ikonisk betongkonstruksjon til et nytt hovedkontor, der den industrihistoriske betydningen bevares og får nytt liv med et lyst og dynamisk kontormiljø.

Valby Maskinfabrik: Monteringshallen

En tidligere industrihall hvor det opprinnelige industrielle uttrykket har blitt bevart, samtidig som det innvendig er skapt moderne næringsarealer og boliger, samt et event- og felleshus.

Vendsyssel Kunstmuseum

Innredning av kunstmuseum i tidligere klessfabrikk.

Bellerivestrasse 36 Zürich

Modernisering av det ikoniske sveitsiske kontorbygget fra 70-tallet til et svært bærekraftig bygg som er integrert med den omliggende parken og Zürichsjøen for å bli en ny attraksjon for brukere og borgere i Zürich.

Boo Kyrka, oppussing og ombygging

Oppussing og ombygging av Boo kirke i Saltsjö Boo for å ruste den for fremtiden og forbedre tilgjengeligheten. Prosjektet omfatter både interiør og eksteriør, samt landskap.

Brabrand Boligforening, Afd. 1 og 2

Renovering og oppgradering av Hans Brogesparken og Søvangen, to ikoniske mursteinsboligbebyggelser fra 1940- og 1950-tallet

Dalum Papirfabrikk Hollenderhuset

Transformasjon av en ikonisk industribygning til eksklusive leiligheter med stort fokus på gjenvinning av materialer for å redusere klimaavtrykket og bringe historien inn i fremtiden.

Folkehuset VØ

Tidligere barneskole transformert til et samfunnshus og et nytt samlingssted for innbyggere og turister, med arkitektonisk referanse til lokale fyrtårn og en viktig veiviser for utviklingen av lokalsamfunnet.

Hangar 26/27, Schelde

Historisk lagerbygning i Belgia skal forvandles til et levende og urbant midtpunkt som passer sammen med omgivelsene og historien til havneområdet der den ligger.

Mindet 6, Aarhus Havn

Et lyst og skulpturelt tårn og landemerke ved Aarhus havn, som kombinerer byliv og kulturhistorie med nye og attraktive kultur- og næringsfasiliteter samt restauranter i en og samme bygning.

Mountbatten House

Mountbatten House, et unikt kontorbygg fra 1970, forvandles til leiligheter og offentlige lokaler av høy kvalitet og bidrar til å regenerere sentrum i byen Chatham, Kent.
Vis flere prosjekter