Regis Road Community Mental Health Hub. C.F. Møller. Photo: Mark Hadden

Regis Road Community Mental Health Hub

Transformasjon av et tidligere lager til et fleksibelt og komfortabelt senter for psykisk helsevern for Camden og Islington NHS Trust. Prosjektet ble designet, konstruert og overlevert innenfor et hurtigprogram på 7 måneder.
 Regis Road Community Mental Health Hub. C.F. Møller. Photo: Mark Hadden
Fakta

Byggherre

Camden and Islington NHS Foundation Trust

Adresse

London, UK

Omfang

1 150 m²

År

2021

Byggherrerådgiver

Project Manager: Northmores

Entreprenør

Neilcott Construction Ltd

Ingeniør

MEP Engineer: Capita Structural Engineer: WSP

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Innenfor det uisolerte skallet til et tidligere lager, har C.F. Møller Architects jobbet side om side med NHS-klienten og entreprenøren for å levere et flaggskipanlegg for psykisk helsetjenester i Nord-London.

Oppdraget for prosjektet var å levere konsultasjons- og behandlingsrom for psykisk helse i første etasje, samt nye fleksible arbeidsplasser og møterom i åpen planløsning i etasjen over.

Fleksibel og ikke-institusjonell

Prosjektet introduserer fleksibelt kontorinnkvarteringsdesign som var nytt for C&I NHS Trust, som delte arbeidsstasjoner, Clean desk, "break-out" kjøkken for teammøter, bookbare møterom og "pods" for improviserte diskusjoner/teamarbeid. Resultatet er at Trusts ansatte og ulike psykiske helseteam i samfunnet kan jobbe ut fra et fleksibelt knutepunkt som er designet for å bringe team sammen i et samarbeidsmiljø.

Alle konsultasjonsrom og møterom er plassert i dagslys sonen med utsikt for å gjøre opplevelsen av rommet så positiv som mulig. Arbeidsomfanget inkluderte også interiørdesign, hvor det er valgt en rekke møbler og overflater for å gjøre miljøet så behagelig og lite institusjonelt som mulig uten at det går på bekostning av hygieniske krav i et begrenset budsjett.

Les mer

Flere prosjekter | Helse/Renovering & Transformasjon

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.