Dalum Pappersfabrik

Den övergripande planen för Dalum Pappersfabrik förvandlar det historiska industriområdet till en ny, varierad stadsdel med nära kontakt till både naturen och centrala Odense.

Oslo Horisont

Oslo Horisont, ett storskaligt transformationsprojekt om totalt 82 000 m² med fokus på innovativ återanvändning. Projektet omfattar två höghus med ett upphöjt offentligt grönt landskap som ligger ovanpå en gammal postterminal.

Huvudkontor i Dalum Papirfabrik

Transformation av en ikonisk betongstruktur till ett nytt huvudkontor, med bevarandet av det industriella arvet och en ljus och dynamisk kontorsmiljö.

Valby Maskinfabrik: Montagehallen

En före detta industrihall, där den ursprungliga industriella känslan bevaras samtidigt som interiören ger plats för moderna företagslokaler och bostäder samt ett event- och sällskapshus.

Vendsyssel Konstmuseum

Vendsyssel Konstmuseum är inrättad i en tidigare klädfabrik från slutet av 1800 talet.

Bellerivestrasse 36 Zürich

Modernisering av en välkänd 70-tals kontorsbyggnad i Schweiz till en mycket hållbar byggnad som integreras med den omgivande parken och Zürichsjön för att bli ett nytt dragplåster för användare och boende i Zürich.

Brabrand Boligforening, Afd. 1 och 2

Renovering och uppgradering av Hans Brogesparken och Søvangen, två ikoniska bostadsbyggande av tegel från 1940- och 1950-talet

Folkehuset VØ

En före detta grundskola transformeras till ett medborgarhus och en ny samlingsplats för invånare och turister, med arkitektoniska referenser till lokala fyrtorn och en viktig vägvisare för utvecklingen av det lokala samhället.

Hangar 26/27, Schelde

Den historiska lagerbyggnaden i Belgien har fått nytt liv och förvandlats till ett levande landmärke i staden. Lagerbyggnadens design gör att den smälter in i omgivningen och respekterar hamnens historia, där lagerbyggnaden ligger.

Mindet 6, Aarhus Havn

Ett ljust, skulpturalt torn och landmärke vid Århus hamn som förenar stadsliv och kulturhistoria med nya, attraktiva kultur- och affärslokaler samt restauranger för allmänheten under samma tak.

Mountbatten House

Mountbatten House, en kontorsbyggnad och ett landmärke från 1970-talet, transformeras till förstklassiga bostäder och publika funktioner och bidrar till att återbilda Chathams centrum.

Danska kyrkan i London

Projektet vid St. Katharine’s Church består av en fullständig renovering och landskapsdesign för den nygotiska kyrkan i Regent’s Park, London, som är ett klass II*-kulturminnesmärke.

Kristiansund opera- och kulturhus

Ny knutpunkt för kultur i Kristiansund som samlokaliserar opera, museum, kulturskola, bibliotek, restaurang och kafé.
Visa fler projekter