Mjøsfronten

Aviapolis Core

Masterplan som skapar världens första 100 % promenadvänliga anslutning mellan en internationell flygplats, naturen och urbana stadsfunktioner.

Guldborgsunds hamn i Nykøbing Falster

En ny översiktsplan för hamnen i Nykøbing Falster som förenar staden och sundet. Samt omvandlar industrihamnen till en levande stadsdel med bostäder, kulturliv och stadsrum med integrerat klimatskydd.

Flodstad Randers - Staden till vattnet

Utvecklingsplanen ”Vår flodstad” klimatanpassar framtidens Randers, för staden till vattnet och utvecklar de attraktiva områdena mellan den medeltida stadskärnan, Gudenån och Randers Fjord till en unik och naturburen flodstad.

Aalborg Hamn

Helhetsplan för Aalborg Hamnfront, som med bl.a. en hamnpromenad återskapar förbindelsen mellan Limfjorden och stadens medeltida stadskärna.

Det ny SIMAC, Masterplan

En ny översiktsplan för Svendborgs hamn binder staden och hamnen till en ny levnadsmiljö med företag, utbildningsinstitutioner, rekreationsmöjligheter och klimatskydd.

Energi-, klimat- och miljöpark

Parken är en unik fusion av energiproduktion, vattenrening, resursåtervinning samt klimatanpassning, utformad som ett offentligt och lärande rekreationslandskap.

CeresByen, masterplan och lokalplan

Omvandlingen av Ceresbryggeriets industrifastigheter i centrala Aarhus till en alldeles ny och levande stadsdel.

Carlsberg City, masterplan

C.F. Møller har utvecklat och anpassat en del av Carlsberg Citys ursprungliga masterplanen så att den lever upp till dagens krav och önskemål.

Bergen ByArena och utvecklingsplan för Nygårdstangen

Toppmodern multiarena i centrala Bergen med kapacitet för 12.000 gäster. Arenan och konferenshotellet är en integrerad del av utvecklingsplanen för Nygårdstangen.

CBS - Campus in Society

Masterplan för Copenhagen Business School på Frederiksberg med ambitionen att skapa ett av världens bästa stadsintegrerade campusar.

Dalum Pappersfabrik, Masterplan

Den övergripande planen för Dalum Pappersfabrik förvandlar det historiska industriområdet till en ny, varierad stadsdel med nära kontakt till både naturen och centrala Odense.

Lunakvarteret

Utvecklingsplan som omvandlar Lunakvarteret (Luna district) till flera öppna stadskvarter och förbättra r stadskärnan i Södertälje.

NTNU Campus Trondheim

Omvandling och utveckling av NTNUs campus, som stärker forskning och information genom att bryta ner barriärer mellan studenter, forskare och olika discipliner för att också stärka relationen till näringslivet och staden.
Visa fler projekter