Regis Road Community Mental Health Hub. C.F. Møller. Photo: Mark Hadden

Regis Road Community Mental Health Hub

Ombygning af en tidligere lagerbygning til et fleksibelt og behageligt center for psykisk sundhedspleje for Camden and Islington NHS Trust. Projektet er designet, bygget og overdraget inden for et ”fast track”-program på syv måneder.
 Regis Road Community Mental Health Hub. C.F. Møller. Photo: Mark Hadden
Fakta

Bygherre

Camden and Islington NHS Foundation Trust

Adresse

London, UK

Omfang

1.150 m²

År

2021

Bygherrerådgiver

Project Manager: Northmores

Entreprenør

Neilcott Construction Ltd

Ingeniør

MEP Engineer: Capita Structural Engineer: WSP

Arkitekt

C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects har arbejdet tæt sammen med NHS (National Health Service) og entreprenøren om at skabe et flagskibsprojekt indenfor mentale sundhedsydelser i det nordlige London med udgangspunkt i en uisoleret bygning uden afløb, vandforsyning eller mekaniske installationer.

Opgaven var at skabe konsultations- og behandlingsrum til mental sundhed i stueetagen og nye åbne, fleksible arbejds- og mødelokaler i etagen over.

Fleksibel og ikke-institutionel

Projektet introducerer et koncept med fleksible kontorlokaler, som er nyt for C&I NHS Trust. Det indbefatter bl.a. fælles arbejdsstationer, flyver-pladser, break-out-rum til teammøder, reserverbare mødelokaler og "mødebokse" til improviserede diskussioner/teamarbejde. Resultatet er, at Trusts administrative personale og forskellige teams inden for mental sundhedspleje i lokalsamfundet kan arbejde i et fleksibelt center, der er designet til at bringe teams sammen i et samarbejdende miljø.

Alle konsultations- og mødelokalerne er placeret rundt i bygningens ydre kant, hvor der er mest dagslys og udsigt, for at gøre oplevelsen af rummene så positiv som muligt. Arbejdet med ombygningen omfatter også indretning, og der er valgt en række forskellige møbler og overflader, der skal gøre det indre miljø så behageligt og ikke-institutionelt som muligt med omhu for detaljer og finish uden at gå på kompromis med de hygiejniske krav og inden for et begrænset budget.

Læs mere
Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.