Company House III, Skejby. C.F. Møller. Photo: Poul Nyholm

Company House III, Skejby

Skejby Company House III er som sine naboer Company House I og II et fleksibelt kontorbyggeri med plads til flere virksomheder, der deler fælles faciliteter som kantine, foyer og mødelokaler.
 Company House III, Skejby. C.F. Møller. Photo: Poul Nyholm
Fakta

Bygherre

NCC Construction Danmark A/S

Adresse

Aarhus, Danmark

Omfang

6.000 m²

År

2010-2011

Entreprenør

NCC

Ingeniør

Niras

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskab

C.F. Møller Architects

Company House III skiller sig dog ud fra sine forgængere ved at være et bæredygtigt byggeri belønnet med guldmedalje efter den nye danske standard DGNB og udmærkelsen ’Very Good’ efter den engelske standard BREEAM.

Som den første uvildige certificering i Danmark vurderer DGNB både bygningens klimamæssige belastninger og økonomiske og sociale bæredygtighed.

Huset er indrettet med kontorer i varierende former og størrelser for at kunne tilpasse sig forskellige virksomheders ønsker og behov. Byggeriet er i hvid beton, glas og kobber, der med tiden vil tilføre huset elegant patina. Energiforbruget i Company House III ligger 25 procent under den danske energiramme, og funktioner som mekanisk ventilation og køling sikrer et godt og miljøvenligt indeklima. Bygningen lever også op til kriterier som god beliggenhed i forhold til offentlig transport, miljøvenlige byggematerialer og ansvarlig behandling af byggeaffald og spildmaterialer.

Læs mere

Flere projekter | Kontor & Erhverv

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.