Muskelsvindfonden, hovedsæde. C.F. Møller. Photo: Julian Weyer

Muskelsvindfonden, hovedsæde

Tyngdekraften synes ophævet i det nye hovedsæde til Muskelsvindfonden. Spinkle, V-formede betonben bærer bygningskroppens tre etager i rødt tegl, et materiale, der refererer til det omgivende byggeri. Konstruktionen er en væsentlig del af det arkitektoniske udtryk, men er samtidig en praktisk løsning, der giver maksimal tilgængelighed for kørestolsbrugere. Andre eksempler på handicapvenlig indretning er stemmestyret elevator og let adgang for kørestole til alle rum. Stueetagens store glaspartier gør bygningen venlig og imødekommende.
 Muskelsvindfonden, hovedsæde. C.F. Møller. Photo: Julian Weyer
Fakta

Bygherre

Muskelsvindfonden

Adresse

Aarhus, Danmark

Omfang

1500 m²

År

2005-2006

Entreprenør

NCC Construction Danmark

Ingeniør

OBH-Gruppen

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Det karakteristiske hus rummer reception, mødelokaler og kontorer for Muskelsvindfonden samt et rehabiliteringscenter med direkte adgang til MarselisborgCentrets genoptræningsfaciliteter.

Læs mere

Flere projekter | Kontor/Erhverv

Vis flere projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.