Egetæpper, administration og showroom. C.F. Møller. Photo: Thomas og Poul Pedersen

Egetæpper, administration og showroom

Egetæppers hovedkontor i Herning blev i 1984 udvidet med en ny facade og to tilbygninger; en receptionsbygning og en bygning med showroom og administration. Facaden ud til hovedvejen består af en 400 meter lang og seks meter høj, mørkegrøn stålvæg, der samler det store fabriksanlæg. Den afbrydes kun af en receptionsbygning i glas foran facaden og en mindre skulpturhave i en åbning i facadevæggen. Åbningen i væggen skaber også et kig ind til fabrikken bagved.
 Egetæpper, administration og showroom. C.F. Møller. Photo: Thomas og Poul Pedersen
Fakta

Bygherre

Egetæpper A/S

Adresse

Herning, Danmark

Omfang

18000 m²

År

1981-1984

Ingeniør

Torben Juul

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Showroomet er et højt rum i to etager, der åbner sig i midten mod et stort ovenlys i loftet. Dagslyset fremhæver tæppernes farver og struktur, mens showroomets udformning skaber en æstetisk oplevelse for virksomhedens gæster. Inventaret er en blanding af tæppeudstillinger, opholdsnicher og et åbent auditorium til videoforevisninger.

Læs mere

Flere projekter | Kontor/Erhverv/Industri

Vis flere projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.