Nyt hovedkontor til CODAN. C.F. Møller

Nyt hovedkontor til CODAN

Det nye hovedkontor imødekommer Codans ambition om et arbejdsmiljø med fokus på mulighed for samarbejde på tværs af afdelinger ved at organisere bygningens indre omkring et stort, glasoverdækket atrium med forskudte balkoner og åbne trapper.
 Nyt hovedkontor til CODAN. C.F. Møller
Fakta

Bygherre

Steen & Strøm Danmark A/S

Adresse

København, Danmark

Omfang

25.000 m²

År

2013

Konkurrence

1. præmie i dialogkonkurrence. 2013

Bygherrerådgiver

Orbicon

Entreprenør

Hoffmann/NCC

Ingeniør

Niras, Orbicon

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskab

C.F. Møller Architects

Præmiering
Præmiering
  • 1. præmie i dialogkonkurrence. 2013

Balkonernes varierede forløb skaber visuel kontakt etagerne imellem, og de sammenhængende trapper og rum omkring atriet formidler uformelle møder og bringer naturligt medarbejderne på de forskellige etager sammen. I bygningens sidefløje ligger åbne kontorlandskaber, hvor den enkelte medarbejders behov for ro og faglig samhørighed imødekommes af diskret afskærmede skrivebordsgrupper.

I bunden af atriet ligger callcentret i rumlig forlængelse af de øvrige fællesfunktioner som foyer, kantine og caféområde. Callcentrets centrale placering følger Codans idé om at fremhæve kontakten til kunderne og lade centrets energiske stemning vandre opad i huset. I den forstand virker atriet også fremmende for dynamikken og det faglige samspil i hele bygningen.

Det ny hovedkontor er placeret i en moderne, bymæssig sammenhæng med optimale forhold til den omgivende infrastruktur. Med blot 200 m til metro- og togstation og direkte adgang til motorvejen er der hurtig forbindelse til City, Københavns Lufthavn eller Malmø.

 

Codan homepage  

Læs mere

Flere projekter | Kontor & Erhverv

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.