Advice House. C.F. Møller. Photo: Julian Weyer

Advice House

Advice House er det første udførte byggeri i Lysholtparken, en nyanlagt erhvervspark i det nordlige Vejle, og tjener med sin nærhed til motorvejen som landmark og blikfang for hele udviklingen.
 Advice House. C.F. Møller. Photo: Julian Weyer
Fakta

Bygherre

Lysholt Erhverv A/S

Adresse

Vejle, Danmark

Omfang

5.000 m² domicil

År

2007-2009

Entreprenør

Byggeselskabet Paulsen

Ingeniør

Orbicon (tidl. Leif Hansen Rådgivende Ingeniører A/S)

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskab

C.F. Møller Architects

Andre samarbejdspartnere

Leverandør: Alumeco A/S Montør: Futtes byggeservice

C.F. Møller har for bygherren Lysholt Erhverv A/S udviklet to kontorprojekter til området, Advice House og Lysholt-tårnet, som begge gør brug af en enkel men effektfuld facadebeklædning med en opsigtsvækkende, farve-changerende coating.

Advice House er et åbent og fleksibelt kontorfællesskab med mange perspektiviske kig og vinkler. Husets usædvanlige og spændstige form giver de forbipasserende på motorvejen et dynamisk og foranderligt indtryk, og denne foranderlighed i form og skyggefald understøttes af facadeløsningens farvespil og relief.

Facadebåndene er udført som en 'tilfældig' komposition af i alt 13 varianter af aluminiums-kassetter, hvoraf nogle er udført med diagonale knæk, som danner et mønster af trekanter. Kassetternes overflade er lakeret med en særlig farvepigmentering, som skifter farve alt efter blikvinkel og lysindfald. Dette giver en usædvanlig graduering af facadernes indbyrdes vinklede flader, så huset aldrig fremstår helt ensartet. Farvespillet skifter med solens gang over himlen, og er særligt iøjnefaldende for de forbipasserende på motorvejen.

Læs mere

Flere projekter | Kontor & Erhverv

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.