Deloitte Esbjerg. C.F. Møller. Photo: Martin Schubert

Deloitte Esbjerg

På de gamle centrale havnearealer i Esbjerg, hvor byudviklingsprojektet Dokken finder sted, ligger konsulentfirmaet Deloittes nye kontorbygning.
 Deloitte Esbjerg. C.F. Møller. Photo: Martin Schubert
Fakta

Bygherre

Deloitte Fonden & KPC

Adresse

Esbjerg, Danmark

Omfang

3050 m² samt 1000 m² kælder

År

2014-2016

Bygherrerådgiver

Kuben Management

Entreprenør

KPC Herning A/S

Ingeniør

Ingeniør`ne

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Bygningens tre etager står i en klar kubisk form, der med sin betonbase synes at vokse ud af niveauspringene i havnens betonlandskab.

Bygningens to øverste etager er udført i tegl mens stueetagen er udført i glas. Man får indtrykket af, at de tunge teglfacader bliver båret af den lette glasfacade, hvilket giver bygningen et markant udtryk og en genkendelig identitet.

Indvendigt er bygningen planlagt med henblik på at skabe maksimal fleksibilitet. Kontorarealerne er fordelt rundt om et centralt rum, der rejser sig i bygningens fulde højde. En trappe i det centrale rum forbinder etagerne og munder ud i kantinen på øverste etage. Fra kantinen er der udsigt over det gamle kajanlæg og adgang til en stor terrasse.

I kælderetagen er der p-pladser, teknikrum, depoter og personaleomklædning.

Læs mere

Flere projekter | Kontor/Erhverv

Vis flere projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.