Hafenpark Quartier Office. C.F. Møller

Hafenpark Quartier Office

Hafenpark Quartier Office er et elegant vartegn for det nye Hafenpark Quartier-distrikt i Frankfurt, der forbinder det befærdet område omkring Den Europæiske Centralbank med den nærliggende flod.
 Hafenpark Quartier Office. C.F. Møller
Fakta

Bygherre

B&L Gruppe

Adresse

Frankfurt am Main, Tyskland

Omfang

56.000 m²

År

2020, konkurrence

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Præmiering
Præmiering
  • Hædrende omtale i arkitektkonkurrence. 2020

Hafenpark Quartier Office er en inspirerende bygning med en tydelig identitet, der danner den nordlige indgang til et nyt byområde i Frankfurt. Bygningen er formet som en løkke med et centralt placeret tårn. Tårnet fungerer som et samlingspunkt, samtidig med at det skaber en klar opdeling fra det nordlige område omkring den indre have og det sydlige område omkring den åbne gårdhave. Bygningen er konceptualiseret som tre forskellige elementer, hver med deres egne unikke aktiver.

Åben og tilgængelig for offentligheden

Bygningen er designet som en bæredygtig og fleksibel destination med indendørs og udendørs områder af høj kvalitet. En stor gårdhave forbundet med hovedindgangen forbinder komplekset med det omkringliggende område, samtidig med at det giver et indbydende og venligt udendørs rum. Bygningen er designet til at imødekomme behovene hos en skiftende og forskelligartet brugergruppe ved at give optimale kommunikations- og arbejdsforhold. Derudover tilbyder bygningen en række attraktive steder at opholde sig for brugere og gæster. Det åbne og offentligt tilgængelige gårdhaveområde styrker forbindelsen mellem brugerne, områdets beboere og byen. Bygningens afrundede former er med til at minimere facademængden og samtidig optimere udsigten. På gadeniveau får den buede organiske form bygningen til at virke venlig og velkendt for forbipasserende. Mellem bygningens hovedindgang og Honsellstrasse skabes et byrum, der skal tilskynde at fodgængere kan tage en pause. Facaden er lavet af genanvendt anodiseret aluminium i flere toner af brun og bronze.

Læs mere

Flere projekter | Kontor & Erhverv

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.