Mascot International. C.F. Møller. Photo: Martin Schubert

Mascot International

Nyt domicil og logistikcenter til Mascot International, en af Europas førende producenter af workwear, samler Mascot Internationals danske aktiviteter og bliver et markant landmark ved den nye motorvej mellem Silkeborg og Herning.
 Mascot International. C.F. Møller
Fakta

Bygherre

Mascot International A/S

Adresse

Pårup, Danmark

Omfang

50.000 m² total - fase 1: 38.000 m² fordelt på 10.000 m² administration og 28.000 m² højlager og logistikfaciliteter, fase 2: 12.000 m² lager og logistik

År

2010-2023

Konkurrence

1. Præmie i arkitektkonkurrence. 2011

Bygherrerådgiver

MJT

Ingeniør

Afry

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskab

C.F. Møller Architects

Andre samarbejdspartnere

Byggeledelse: Midtjysk Totalbyg

Præmiering
Præmiering
  • 1. Præmie i arkitektkonkurrence. 2011

Bygningen, beliggende på en stor naturgrund, skyder sig op af terrænet med en dynamisk, stigende form.

Hovedfacaden, vendt mod motorvejen, er transparent, og her ses de indre aktiviteter med showrooms, kontorfaciliteter, auditorium, fitnessrum og allerøverst en taghave samt kantine med 360 graders udsyn. Foran hovedfacaden bliver desuden anlagt en terrasseret vandhave med bassiner til opsamling af regnvand, der spejler bygningen og yderligere markerer hovedindgangen.

Nybyggeriet sammenfletter både administration og logistikcenter. Alle faciliteter samler sig omkring et atrium - et samlende torverum - der skærer sig ned igennem bygningen og skaber en fælles platform for de interne arbejdsgange mellem virksomhedens afdelinger – et lyst, åbent og dynamisk miljø.

Mascot vækster i sådan en grad, er C.F. Møller Architects allerede er i gang med projektering af yderligere et højlager med tilhørende logistikfaciliteter, af samme omfang, som det der er udført.

Læs mere

Flere projekter | Kontor & Erhverv/Industri

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.