Tegnekontor i Vejle. C.F. Møller. Photo: Julian Weyer

Tegnekontor i Vejle

C.F. Møllers tidligere avdeling i Vejle er innredet i et industribygg i sentrale Vejle av tegnekontoret selv. Bygningen er oppført i 1920 med tre etasjer samt høy kjeller. Den var opprinnelig kappefabrikk med skjæreri, systuer og lignende. Nyinnredet er bygningen inndelt med tanke på to næringsvirksomheter, hvor de to øvre etasjene og taketasjen har fungert som tegnekontor. De tre etasjene er knyttet sammen med et loddrett, åpent trapperom gjennom alle etasjene slik at denne delen av bygningen fungerer som et samlet, åpent areal. Den øverste etasjen, som tidligere var en uutnyttet taketasje, er innredet som møtelokaler, mens de to andre etasjene er tegnesaler.
 Tegnekontor i Vejle. C.F. Møller. Photo: Julian Weyer
Fakta

Byggherre

C.F. Møller

Adresse

Vejle, Danmark

Omfang

1300 m²

År

2004-2005

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Romskilleren i den øvre etasjen er utformet som en dramatisk, hengende glassvegg som skiller møterom fra det åpne tegnekontormiljøet.

Rommets atmosfære er bevart og supplert med en rekke detaljer som gir det et moderne uttrykk.

Les mer

Flere prosjekter | Interiør

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.