C.F. Møller i Vejle. C.F. Møller. Photo: Julian Weyer

C.F. Møller i Vejle

C.F. Møllers tidigare avdelning i Vejle inrymd i en centralt belägen lokal där man en gång i tiden tillverkade skyddskläder.
 C.F. Møller i Vejle. C.F. Møller. Photo: Julian Weyer
Fakta

Uppdragsgivare

C.F. Møller

Adress

Vejle, Denmark

Omfattning

1300 m²

År

2004-2005

Arkitekt

C.F. Møller Architects

C.F. Møllers tidigare avdelning i Vejle är inrymd i en centralt belägen lokal där man en gång i tiden tillverkade skyddskläder. Byggnadens tre övre våningar, förbundna genom ett lodrätt trapprum som skär genom byggnaden, fungerar som en öppna ritsalar. Ombyggnaden kombinerar byggnadens ursprungliga uttryck och material med nutida, moderna element.

Läs mera

Fler projekt | Interiör

Visa fler projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.