Aviapolis Core

Masterplan som skapar världens första 100 % promenadvänliga anslutning mellan en internationell flygplats, naturen och urbana stadsfunktioner.

Flodstad Randers - Staden till vattnet

Utvecklingsplanen ”Vår flodstad” klimatanpassar framtidens Randers, för staden till vattnet och utvecklar de attraktiva områdena mellan den medeltida stadskärnan, Gudenån och Randers Fjord till en unik och naturburen flodstad.

Guldborgsunds hamn i Nykøbing Falster

En ny översiktsplan för hamnen i Nykøbing Falster som förenar staden och sundet. Samt omvandlar industrihamnen till en levande stadsdel med bostäder, kulturliv och stadsrum med integrerat klimatskydd.

Storkeengen

Klimatanpassningsprojekt i Vorup utanför Randers som inte bara skyddar mot framtida översvämningar utan även för den unika naturen längs Gudenån närmare Randers stadskärna.

The Laindon Centre

Laindons Centrum är en masterplan för förnyelse med blandad användning

Det ny SIMAC, Översiktsplan

En ny översiktsplan för Svendborgs hamn binder staden och hamnen till en ny levnadsmiljö med företag, utbildningsinstitutioner, rekreationsmöjligheter och klimatskydd.

Energi-, klimat- och miljöpark

Parken är en unik fusion av energiproduktion, vattenrening, resursåtervinning samt klimatanpassning, utformad som ett offentligt och lärande rekreationslandskap.

CeresByen, masterplan och lokalplan

Omvandlingen av Ceresbryggeriets industrifastigheter i centrala Aarhus till en alldeles ny och levande stadsdel.

Aalborg Hamn

Helhetsplan för Aalborg Hamnfront, som med bl.a. en hamnpromenad återskapar förbindelsen mellan Limfjorden och stadens medeltida stadskärna.

Campus Horsens - Översiktsplan

Omvandling av ett centralt beläget och nedlagt industriområde till ett nytt levande område som förenar utbildning, företag och staden som en smältdegel för framtidens kunskapsstad.

CBS - Campus in Society

Masterplan för Copenhagen Business School på Frederiksberg med ambitionen att skapa ett av världens bästa stadsintegrerade campusar.

Dalum Papirfabrik

Den övergripande planen för Dalum Pappersfabrik förvandlar det historiska industriområdet till en ny, varierad stadsdel med nära kontakt till både naturen och centrala Odense.

Granton Waterfront Development

Masterplan including landscape and building design which transforms the heritage waterfront into a sustainable district connected to the centre of Edinburgh and acts as a spearhead for future climate adaptation.
Visa fler projekter