Hälsovägen. C.F. Møller

Hälsovägen

Hälsovägen i Huddinge er et nytt, levende og naturnært boligområde med 300 nye boliger og lokaler i første etasje, med fokus på bærekraft og tilgjengelighet.
 Hälsovägen. C.F. Møller
Fakta

Byggherre

SHH Bostad

Adresse

Huddinge, Sverige

Omfang

300 Bostäder

År

Tävling mellan 2020-05-06 till 2020-08-14

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskap

C.F. Møller Architects

Premiering
Premiering
  • Projektering. 2021
  • Markanvisningstävling. 2020

Prosjektet tar for seg behovet for innovative boformer og bærekraftige bygninger, noe som er i tråd med kommunens visjon for Flemingsbergs vekst. Flemingsberg anses som ett av landets viktigste utviklingsområder, med sterk tilvekst og store utviklingsmuligheter. Det som gjør Hälsovägen unik, er at bygningene utføres med reisverk i tre, at det bygges co-living-boliger og at prosjektet bruker verdiskapende urban arkitektur med integrert landskapsdesign. Temaet omfatter både arkitekter og landskapsarkitekter, og prosjektet gjennomføres i nært samarbeid med selskapet Colive, som tilbyr et sosialt og fleksibelt boligkonsept gjennom co-living, en boligform som tilbyr mennesker med liknende verdier eller intensjoner å dele bolig.

Integrasjon mellom bygning og landskap

Prosjektet er basert på hus med reisverk i tre med fasader av tre og metall. Langs Hälsovägen møtes man av en steinsokkel laget av granitt fra stedet, med store glasspartier som bidrar til at man skaper en følelse av en levende bygate. Landskapsavdelingen har utviklet det felles gårdsrommet i det eksisterende, bratte og steinete terrenget, noe som er et godt eksempel på C.F. Møller Architects integrerte designtilnærming der bygg og landskap forenes.

Les mer

Flere prosjekter | Boliger

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.