Blackhorse Yard. C.F. Møller

Blackhorse Yard

Regenereringsutvikling for kombinert bruk i Waltham Forest, London, som består av allmennyttige boliger, design av offentlige områder, næringsvirksomhet, kolonihager og nye, kreative arbeidsområder.
 Blackhorse Yard. C.F. Møller
Fakta

Byggherre

Catalyst Housing og Swan Housing Association

Adresse

London, UK

Omfang

34 900 m² bolig/næringsvirksomhet

År

2017-

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskap

C.F. Møller Architects

Premiering
Premiering
  • Shortlisted for New London Architecture Award, Mixed-Use category. 2019

Prosjektet støttes av ordføreren i London og GLA, og det blir det første i forbindelse med ordførerens tiltak for 100 % prisgunstige boliger. Området ligger i en storslagen og variert del av Waltham Forest. I tillegg til en rekke butikker, sportsanlegg og industrivekstanlegg er nabolaget kjent for sine mange kreative arbeidsområder. Det foreslåtte prosjektet har som mål å først og fremst integreres i, og bidra til dette blomstrende samfunnet. Forslaget skal ivareta tomtens ulike naboer. I tillegg til at boligene plasseres inn mot den viktorianske gaten, legges næringslokaler til Blackhorse Lane for å oppnå en levende og urban fasade og 3000 m2 nye, kreative arbeidsområder har som mål å koble sammen det nye prosjektet med det større kreative samfunnet.

Forslaget er utviklet som en eklektisk rekke med karakteristiske områder, hvert med sitt eget arkitektoniske uttrykk. Det offentlige rom har som mål å skape kontinuitet mellom de ulike karakteristiske områdene og å skape gjennomtrengelige grenser til de omkringliggende gatene. Landskapet blir som en kjede av sammenkoblede, mindre parker hvor innbyggere, fotgjengere og syklister kan bevege seg mellom Blackhorse Lane og Sutherland Road.

Bygningenes arkitektur og materialvalg er variert med hensikt. Dette er et grep for å gi en følelse av menneskelig skala og sikre at hver bygning får sin egen identitet, men også for å resonnere med områdets industrielle fortid

Les mer

Flere prosjekter | Boliger/Borettslag

Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.