Boligtårn Antwerpen

24 etasjes boligtårn i Antwerpen som omdefinerer høyblokkboligene som et vertikalt sosialt fellesskap.

Kajstaden Tall Timber Building

Høyhuset Tall Timber Building har blitt et landemerke, og ved oppføringen er det Sveriges største massivtrehus for den nye bydelen Kajstaden ved Mälaren i Västerås.

Zenhusene, Norra Djurgårdsstaden

Zenhusen står på grensen mellom by og natur i den nye bydelen Norra Djurgårdsstaden i Stockholm.

Campus Kollegiet

Kollegium med 250 studentboliger i tre forbundene 15-etasjes bygninger.

Østerbrogade 105

Boligbygg i seks etasjer blant fine historiske byhus.

Örnsro Træstad i Örebro

Örnsro Trästad er et visjonært boligkvartal i sentrale Örebro som er bygget av massivt tre og har fokus på å integrere naturen i det urbane landskapet.

Valby Maskinfabrik: Monteringshallen

En tidligere industrihall hvor det opprinnelige industrielle uttrykket har blitt bevart, samtidig som det innvendig er skapt moderne næringsarealer og boliger, samt et event- og felleshus.

Dalum Papirfabrik, Masterplan

Masterplanen for Dalum Papirfabrik transformerer det historiske industriområdet til en ny og mangfoldig bydel med nærhet til både naturen og Odense by.

Frederiks Plads

Ny, grønn byplass midt i Aarhus omgitt av boliger, kafeer, butikker og annen næringsvirksomhet.

Kanalgaarden

Blandet utvikling som samler generasjoner, boliger og virksomheter i en bærekraftig karrèbebyggelse som både er tilpasset omgivelsene og har sitt eget særpreg.

Karnaphuset

Karnaphuset er et boligkvartal som består av 10 rekkehus og 60 leiligheter. Området utgjør en del av bydelen Kajkanten ved Limhamns havnepromenade i Malmö.

Søtorvet

Byutviklingsprosjekt i Silkeborg, som forsterker og forener det beste i byen med det storslåtte landskapet og innsjøene som omgir den.
Vis flere prosjekter