Boliger Bjørnvejen 119. C.F. Møller. Photo: Nils Petter Dale

Boliger Bjørnvejen 119

Centreret omkring en afskærmet gård ligger boligkomplekset med tre forskellige boligtyper fordelt på otte boliger. Fire atriumhuse i to etager, tre altanhuse i tre etager og et større verandahus mod vest. Alle lejligheder har adgang til tre udearealer i form af en forhave ud til gården og en baghave foruden altanen, verandaen eller atriet alt afhængigt af boligtypen. Den sydvendte gård fungerer som fællesrum, der under sig huser et garageanlæg.
 Boliger Bjørnvejen 119. C.F. Møller. Photo: Nils Petter Dale
Fakta

Bygherre

Backe Prosjekt as

Adresse

Oslo, Norge

Omfang

1868 m² inkl. garager (8 boliger)

År

2001-2006

Entreprenør

Bøhmer Entreprenør AS v/ Thorbjørn Boman og Eivind Berge

Ingeniør

Will Arentz AS, Solarnor AS

Arkitekt

Dahle/Dahle/Breitenstein AS (Siden 2012 indgår projektet i C.F. Møller Architectss portefølje)

Landskab

Dahle/Dahle/Breitenstein AS m/Asker og Bærum Grøntmiljø AS

Andre samarbejdspartnere

Aventa AS v/ John Rekstad

Præmiering
Præmiering
  • NSWs Jubileumspris. 2008
  • NPA Byggherreprisen . 2007
  • Sundts premie. 2006

Hver bolig får tilført masser af dagslys fra forskellige vinkler og store ovenlys- og panoramavinduer. Lejlighedernes rum er generelt anvendelige og kan indrettes efter skiftende behov. De fire atriumhuse har et indre uderum i form af en lysskakt gennem to etager med glas på tre sider, hvor de fire årstider med sol, regn og sne kan opleves inde i huset.

På husenes sydside er opført et 100m2 stort solfangeranlæg, der går til vandopvarmning og dækker en fjerdedel af boligernes energibehov.

Læs mere

Flere projekter - Boliger

Vis flere projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.