Hälsovägen. C.F. Møller

Hälsovägen

Hälsovägen i Huddinge er et nyt og levende boligkompleks tæt på naturen med 300 nye boliger og lokaler i stueetagen med bæredygtighed og tilgængelighed i fokus.
 Hälsovägen. C.F. Møller
Fakta

Bygherre

SHH Bostad

Adresse

Huddinge, Sverige

Omfang

300 Bostäder

År

Tävling mellan 2020-05-06 till 2020-08-14

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskab

C.F. Møller Architects

Præmiering
Præmiering
  • Projektering. 2021
  • Markanvisningstävling. 2020

Projektet løserpå behovet for innovative boliger og bæredygtigt byggeri, hvilket er i tråd med kommunens vision for udviklingen af bydelen Flemingsberg. Flemingsberg anses som et af Sveriges vigtigste udviklingsområder og er præget af kraftig vækst og gode udviklingsmuligheder. Hälsovägen udmærker sig ved, at bygningerne opføres med en konstruktion i træ, indeholder co-living-boliger og realiserer værdiskabende byarkitektur med integreret landskabsdesign. Teamet omfatter både arkitekter og landskabsarkitekter, og projektet gennemføres i tæt samarbejde med virksomheden Colive, der tilbyder et socialt og fleksibelt boligkoncept gennem co-living, en form for livsstil, som sikrer fælles beboelse til mennesker med fælles værdier eller intentioner.

Integration af bygninger og landskab

Projektet er baseret på huse med en konstruktion i træ og facader i træ og metalplader. Langs Hälsovägen mødes man af en stensokkel i granit frastedet, samt store glaspartier, som er med til at skabe en følelse af en pulserende bygade. Landskabsafdelingen har designet den fælles gård i det eksisterende stejle og klippefyldte terræn, hvilket er et godt eksempel på C.F. Møller Architects integrerede designtilgang, der forener byggeri og landskab.

Læs mere

Flere projekter | Boliger

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.