Lejlighed, Mayfair, London. C.F. Møller. Photo: Quintin Lake

Lejlighed, Mayfair, London

C.F. Møller har forvandlet en ældre, mørk treværelses lejlighed i London til et lyst og åbent hjem.
 Lejlighed, Mayfair, London. C.F. Møller. Photo: Quintin Lake
Fakta

Bygherre

Fortroligt

Adresse

London, UK

Omfang

110 m²

År

2012-2013

Entreprenør

Urban Style Construction

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Planløsningen blev forbedret ved at omdanne et af soveværelserne til køkken og lægge det sammen med stuen, hvilket har skabt et stort, åbent "leve-rum", hvor køkken, spisestue og stue flyder sammen. Lejligheden har fået udskiftet væg til væg-tæpperne med trægulve samt fået totalrenoveret badeværelset, hvad der har givet lejligheden et meget mere moderne look.

Energiforbruget er reduceret ved at installere en energivenlig vandvarmer og udskifte de eksisterende vinduer med termoruder. Da lejligheden ligger i det bevaringsværdige område Mayfair i London, var det nødvendigt at indhente tilladelse til ændring af planløsningen, vinduesudskiftning og installering af ovenlys.

Læs mere

Flere projekter | Boliger

Vis flere projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.