Lägenhet , Mayfair, London. C.F. Møller. Photo: Quintin Lake

Lägenhet , Mayfair, London

C.F. Møller har förvandlat en äldre, mörk trevåningslägenhet i London till ett ljust och öppet hem.
 Lägenhet , Mayfair, London. C.F. Møller. Photo: Quintin Lake
Fakta

Uppdragsgivare

Konfidentiell

Adress

London, UK

Omfattning

110 m²

År

2012-2013

Entreprenör

Urban Style Construction

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Planlösningen har förbättrats genom att ett av sovrummen gjorts om till kök och slagits samman med vardagsrummet, vilket ger ett stort och öppet sällskapsrum där kök, matsal och vardagsrum smälter samman. Heltäckningsmattorna i lägenheten har bytts ut mot trägolv och badrummet har totalrenoverats, vilket ger ett mer modernt utseende.

Energiförbrukningen har minskats genom att en energivänlig varmvattenberedare installerats och befintliga fönster bytts ut mot termoglas. Eftersom lägenheten ligger i kulturminnesområdet Mayfair i London, var det nödvändigt att skaffa tillstånd för att ändra planlösningen, byta fönsterrutor och installera takfönster.

Läs mera

Fler projekt - Bostäder

Visa fler projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.