Bøgehøj paviljong og bålplass. C.F. Møller. Photo: Julian Weyer

Bøgehøj paviljong og bålplass

Utemiljø med paviljong og bålplass for rekreasjon, aktiviteter, ly og undervisning på Salling Groups Bøgehøj treningssenter.
 Bøgehøj paviljong og bålplass. C.F. Møller. Photo: Julian Weyer
Fakta

Byggherre

Salling Group

Adresse

Ebeltoft, Danmark

Omfang

145 m², bålhytte har et areal på 113 m²

År

2022-2023

Entreprenør

HUJ A/S

Ingeniør

Viggo Madsen

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskap

C.F. Møller Architects

Paviljongen og bålplassen er to sirkulære konstruksjoner som skaper et unikt utemiljø som er vakkert integrert i det bølgende landskapet.

Glasspaviljongen, nedsenket i det skrånende terrenget, er utsmykket med et grønt sedumtak og fungerer som en innbydende lounge. Paviljongen ligger som en harmonisk forlengelse av naturen, og skyvedøren i glass skaper en flytende overgang mellom ute og inne.

Bålplassen, med sin in situ støpte sokkel, eikelister og benk, deler det sirkulære formspråket med paviljongen. Begge bygningene utstråler en rå nordisk eleganse som oser av varme og hygge.

Nordisk oase integrert i landskapet

Mellom paviljongen og bålplassen utfolder det seg et landskapsprosjekt med et stisystem som forbinder de to elementene og knytter dem til den opprinnelige hovedbygningen på stedet. Denne integrerte tilnærmingen skaper en harmonisk sammenheng gjennom hele prosjektet på Bøgehøj Kursuscenter.

Paviljongen fungerer som en koselig lounge midt i det grønne og danner rammen rundt arrangementer, kurs og møter. Interiøret er preget av en nordisk atmosfære med in situ støpte betonggulv og vegger kledd med taktile eikelister. Peis og C.F. Møller Architects' Yoyo-armaturer fullfører rommet og inviterer gjestene inn i en varm, nordisk oase.

Paviljongen og bålstedet er et strukturelt tilskudd til Salling Group Course Centre, og kombinerer funksjonalitet med estetikk i en tidløs lounge og et tidløst utemiljø.

Les mer
Gå til Prosjekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.