Bøgehøj Pavillon og Bålhytte. C.F. Møller. Photo: Julian Weyer

Bøgehøj Pavillon og Bålhytte

Udemiljø med pavillon og bålhytte til rekreation, aktiviteter, ly og undervisning ved Salling Groups kursuscenter Bøgehøj.
 Bøgehøj Pavillon og Bålhytte. C.F. Møller. Photo: Julian Weyer
Fakta

Bygherre

Salling Group

Adresse

Ebeltoft, Danmark

Omfang

145 m², bålhytte har et areal på 113 m²

År

2022-2023

Entreprenør

HUJ A/S

Ingeniør

Viggo Madsen

Arkitekt

C.F. Møller Architects

Landskab

C.F. Møller Architects

Som to cirkelformede strukturer udgør pavillonen og bålhytten et enestående udemiljø, der er smukt integreret i det bølgende landskab.

Glaspavillonen, nedsænket i det skrående terræn, prydes af et grønt sedumtag og fungerer som indbydende loungerum. Pavillonen ligger som en harmonisk forlængelse af naturen, hvor skydedøren i glas åbner for en flydende overgang mellem ude og inde.

Bålhytten, med sin insitu-støbt plint, egetræslister og bænk, deler det cirkulære formsprog med pavillonen. Begge bebyggelser udstråler en rå nordisk elegance, der samtidig oser af varme og velvære.

Nordisk oase integreret i landskabet

Mellem pavillonen og bålhytten folder et landskabsprojekt sig ud, hvor et stisystem forbinder de to elementer og knytter dem sammen med den oprindelige hovedbygning på grunden. Denne integrerede tilgang skaber en harmonisk samhørighed i hele projektet ved Bøgehøj Kursuscenter.

Pavillonen, fungerer som en hyggelig lounge midt i det grønne og danner rammen for events, kursus- og mødeaktiviteter. En nordisk atmosfære præger interiøret med insitustøbt betongulve og vægge beklædt med taktile egetræslister. Pejs og C.F. Møller Architects’ lysarmaturer fra Yoyo fuldender rummet og inviterer gæster ind i en varm, nordisk oase.

Pavillonen og bålhytten udgør en bygningsmæssig tilføjelse til Salling Group Kursuscenter, der forener funktionalitet med æstetik i et tidløst rekreativt lounge- og udemiljø.

ksisterende bygning.

Læs mere

Flere projekter | Kultur/Kontor & Erhverv

Gå til Projekter

Contact

Feel free to contact us for more information or business inquiries.