Aalborg havnefront

LEGO® Campus

LEGO® Campus er et fleksibelt og bærekraftig kontorkompleks og en park som støtter LEGO Group sterke bedriftsverdier og lekne kultur.

Aalborg havnefront

Helhetsplan for Aalborg Havnefront som med blant annet en havnepromenade gjenskaper forbindelsen mellom Limfjorden og byens middelaldersentrum.

«Flodbyen Randers - Byen til Vandet» (utviklingsplan)

Utviklingsplanen «Vores Flodby» klimatilpasser fremtidens Randers, bringer byen til vannet og utvikler de attraktive områdene mellom middelaldersentrumet, Gudenåen og Randers-fjorden til en unik og naturbåren elveby.

Storkeengen

Klimatilpasningsprosjekt i Vorup ved Randers, som ikke bare beskytter mot fremtidige oversvømmelser, men også fører den unike naturen langs Gudenåen nærmere Randers sentrum.

Carlsberg Headquarters, Landskap

Landskapsløsningen for Carlsbergs hovedkontor bygger bro mellom fortid og nåtid, ute og inne og offentlig og privat med fokus på klimatilpasning.

CBS - Campus in Society

Generalplan for Copenhagen Business School på Frederiksberg med ambisjon om å skape en av verdens beste byintegrerte campuser.

Guldborgsund Havneby i Nykøbing Falster

Ny masterplan for havnen i Nykøbing Falster kombinerer byen og sundet og forvandler industrihavn til levende bydel med boliger, kulturliv og byrom med integrert klimasikring.

NTNU Campus Trondheim

Transformasjon og utvikling av campus for NTNU (Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet), som styrker forskning og formidling ved å bryte ned barrierer mellom studenter, forskere og fag samt relasjonen til næringsliv og byen.

The Laindon Centre

Laindon sentrum er en masterplan for Laindon i Essex for kombinert bruk.

The New City, Oostende

Revitalisering av et gammelt nabolag for sosialboliger i Belgia ved hjelp av innovativ og bærekraftig arkitektur.

Örnsro Træstad i Örebro

Örnsro Trästad er et visjonært boligkvartal i sentrale Örebro som er bygget av massivt tre og har fokus på å integrere naturen i det urbane landskapet.

Banekvarteret - Aarhus Sentralstasjon

Masterplan bygger over eksisterende jernbaneanlegg og skaper en grønn, bilfri og levende bydel for alle.

Det ny SIMAC, Masterplan

Ny masterplan for Svendborg havn knytter byen og havnen sammen ved hjelp av et nytt, levende miljø for næringsvirksomhet, utdanning, rekreasjon og klimasikring
Vis flere prosjekter