Mjøsfronten

LEGO® Campus

LEGO® Campus er et fleksibelt og bæredygtigt kontorkompleks og park, der understøtter de stærke værdier og den legende kultur hos LEGO Group.

Aalborg Havnefront

Helhedsplan for Aalborg Havnefront, der med bl.a. en havnepromenade genskaber forbindelsen mellem Limfjorden og byens middelaldercentrum.

Dalum Papirfabrik, masterplan

Helhedsplanen for Dalum Papirfabrik omdanner det historiske industrielle område til en ny mangfoldig bydel med tæt kontakt til både natur og Odense by.

Mjøsfronten

Mjøsfronten er en 50.000 kvadratmeter stor søfront i Hamar Kommune. En ny landskabsplan forbinder byen Hamar tættere til søen Mjøsa og skaber et levende mødested ved Norges største sø.

Flodbyen Randers - Byen til Vandet

Udviklingsplanen ”Vores Flodby” klimatilpasser fremtidens Randers, bringer byen til vandet og udvikler de attraktive arealer mellem middelaldermidtbyen, Gudenåen og Randers Fjord til en unik og naturbåret flodby.

Skolen på Islands Brygge, udskolingen

Ny udskolingsbygning på Islands Brygge sætter rammerne for en kropslig, sanselig og erfaringsbaseret læring med et særligt fokus på mad og bevægelse.

Bergen ByArena og udviklingsplan for Nygårdstangen

Topmoderne multiarena i hjertet af Bergen med kapacitet til 12.000 gæster. Arenaen med tilhørende konferencehotel er en integreret del af udviklingsplanen for Nygårdstangen.

CBS - Campus in Society

Masterplan for Copenhagen Business School på Frederiksberg med ambitionen om at skabe en af verdens bedste byintegrerede campuser.

Fernbahnhof Hamburg-Altona udendørsarealer

Design af byrum, der genforbinder og begrønner omgivelserne omkring den nye togstation i Hamburg-Altona.

Lunakvarteret

Udviklingsplan, der omdanner Lunakvarteret til flere åbne bykvarterer og forbedrer bymidten i Södertälje, Sverige.

NTNU Campus Trondheim

Transformation og udvikling af campus for NTNU, som styrker forskning og formidling ved at nedbryde barrierer mellem studerende, forskere og fagdiscipliner samtidig med, at relationen til byen styrkes.

Storkeengen

Klimatilpasningsprojekt i Vorup ved Randers, der ikke kun sikrer mod fremtidige oversvømmelser, men også bringer den unikke natur langs Gudenåen tættere på Randers.

Søtorvet

Byudviklingsprojekt i Silkeborg, der forstærker og forener det bedste i byen med det storslåede landskab og søerne som omgiver den.
Vis flere projekter