REECH, C.F. Møller Architects - C.F. Møller Architects med nyfortolkning af trappestigen - C.F. Møller. Photo: Gejst
REECH, C.F. Møller Architects - C.F. Møller Architects med nyfortolkning af trappestigen - C.F. Møller. Photo: Gejst
12.9.2022

C.F. Møller Architects med nyfortolkning af trappestigen

C.F. Møller Architects designer en ny trappestige for danske Gejst i et enkelt og stramt design, der kombinerer gode, funktionelle kvaliteter med et smukt og grafisk udtryk.

 

Trappestigen, der bærer navnet REECH, er sammenklappelig og beregnet til at hænge på væggen, så den altid er lige ved hånden, når der er brug for at komme lidt i højden.


REECH trappestigen er et praktisk, lille møbel til hjemmet; designet til at gøre hverdagen nemmere og smukkere. REECH er ideel i alle husets rum som hjælp til at nå de øverste hylder og skabe, men kan også anvendes i hjørnet af stuen med en plante på; som ekstra siddeplads til de mindste eller i køkkenet, når børnene skal hjælpe med at lave mad. Der er ingen tvivl om, at REECH vil passe godt i ethvert hjem, der sætter pris på godt og holdbart design.

Jon Brøcker / C.F. Møller Architects - C.F. Møller Architects med nyfortolkning af trappestigen - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Mew

”Vi ville gerne gøre en dyd ud af det trappestigens lejlighedsvise karakter. Vores udgangspunkt har derfor været at lave en lille stige/klap-ud-stol, der også ser fantastisk ud når den hænger på væggen. Jeg synes, vi er lykkes meget godt med at tilgodese begge dele, så REECH fungerer enkelt og effektivt som stige, samtidig med, at den er smuk at se på både på gulv og på væg”, fortæller Jon Brøcker, chef for Product Design hos C.F. Møller Architects.

REECH, C.F. Møller Architects - C.F. Møller Architects med nyfortolkning af trappestigen - C.F. Møller. Photo: Gejst

Helhed og detalje
Konstruktionen er enkel og logisk for at gøre brugen intuitiv. REECH er konstrueret som to rammer i sortbejdset eg, der mødes i de karakteristiske messinghængsler. Udfoldet opleves trappestigen derfor som et ubrudt bånd med trekantet sideprofil, der fikseres forsvarligt af stigens øverste dybe trin i bukket og lakeret stålplade. Når stigen foldes sammen, fastholdes samme trin i lodret position med en diskret og raffineret magnetløsning, der meget godt illustrerer tilgangen til møblets detaljering.


REECH-trappestigen er seneste skud på stammen af småmøbler og accessoires, C.F. Møllers Architects har designet for virksomheden Gejst. Tidligere har C.F. Møller designet opslagstavlen Retell og side-bordet Svip for Gejst.

 

REECH trappestige / H71 cm x L40 cm x B59 cm

 

 

Projektbeskrivelse
Gejst
Retell
Svip

Flere nyheder

 
Vis flere nyheder