Henrik Sarto (mtre), Lone Wiggers (C.F. Møller Architects) & Anne Sarto (mtre) - Rådgivnings-virksomheden mtre bliver en integreret del af C.F. Møller Architects - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Peter Sikker
Lone Wiggers (C.F. Møller Architects), Anne Sarto & Henrik Sarto (mtre) - Rådgivnings-virksomheden mtre bliver en integreret del af C.F. Møller Architects - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Peter Sikker
3.12.2021

Rådgivnings-virksomheden mtre bliver en integreret del af C.F. Møller Architects

Rådgivningsvirksomheden mtre med speciale i spaceplanning, bygherrerådgivning og brugerinvolvering bliver en del af C.F. Møller Architects, som er et af Skandinaviens førende arkitektfirmaer.

 

C.F. Møller Architects er kendetegnet ved at arbejde holistisk og har siden begyndelsen i 1924 opbygget en række ekspertiser indenfor arkitektur, landskab og urbanisme, product design, healthcare og bygherrerådgivning. Nu bliver C.F. Møller yderligere styrket med købet og integrationen af mtre, der har mere end 15 års erfaring som specialister indenfor spaceplanning, bygherrerådgivning og brugerinvolvering.

Lone Bendorff, C.F. Møller Architects - Rådgivnings-virksomheden mtre bliver en integreret del af C.F. Møller Architects - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Mew

”Vi ser frem til at tilbyde vores kunder og samarbejdspartnere integrerede rådgivningsydelser, hvor vores samlede kompetence- og ydelses-pallette nu bliver både bredere og endnu mere specialiseret, siger Lone Bendorff, CEO hos C.F. Møller Architects og uddyber,


”Vi ser et fantastisk potentiale i sammen med mtre at bygge videre på mtres stærke kompetencer indenfor spaceplanning, brugerinvolvering og procesledelse og integrere dette i vores øvrige ekspertiser. Målsætningen er at understøtte vores fælles passion for at skabe enkle, klare og bæredygtige løsninger med udgangspunkt i menneskers behov. ”

Rådgivnings-virksomheden mtre bliver en integreret del af C.F. Møller Architects - C.F. Møller. Photo: mtre

mtre fortsætter som selvstændigt brand
Integrationen mellem mtre og C.F. Møller Architects skaber et styrket fagligt fællesskab, hvor mtre får C.F. Møllers faglige ekspertiser til rådighed og styrket muligheden for at bevæge sig ind på det internationale marked.


”mtre ser frem til at indgå i en fagligt bredere og ikke mindst større geografisk kontekst og vil kunne høste store fordele af C.F. Møller Architects’ tværfaglighed og geografiske tilstedeværelse. Det skaber et godt grundlag for at realisere de udviklingsmuligheder og potentialer, vi ser for os, og vi ser frem til i fællesskab at kunne realisere den pallette af muligheder, udtaler Anne Sarto og Henrik Sarto, stiftere og ledere af mtre.
mtre integreres i C.F. Møller Architects som et selvstændigt brand, og Anne og Henrik Sarto fortsætter som ledere af mtre. I maj 2022 flytter mtre fra sine nuværende lokaler i Østergade til C.F. Møllers lokaler i Hillerødgade i København for at styrke samarbejdsrelationen yderligere.


C.F. Møller Architects og mtre samarbejder i dag på en transformation og udvikling af campus for NTNU (Norges Teknisk-Naturvidenskabelige Universitet) i Trondheim.

NTNU Trondheim - Rådgivnings-virksomheden mtre bliver en integreret del af C.F. Møller Architects - C.F. Møller. Photo: NTNU

Om C.F. Møller Architects
C.F. Møller Architects er et af Skandinaviens førende internationale arkitektfirmaer med mere end 90 års prisvindende projekter i Norden og resten af verden. Virksomheden beskæftiger ca. 350 medarbejdere på kontorer i København, Aarhus, Aalborg, Stockholm, Malmø, Oslo, London og Berlin.
Der arbejdes med integreret design i alle skalaer fra byplanlægning, landskab, store komplekse byggerier til spaceplanning og produkt design. Ud fra nordiske værdier og en passion for arkitektur og rum leverer tegnestuen bæredygtige og æstetiske løsninger med vedvarende værdi for kunder, brugere og samfund.


Om mtre
mtre er en højt specialiseret rådgivningsvirksomhed med mere end 15 års erfaring med udvikling af projekter sammen med private og offentlige kunder i Norden. Virksomheden beskæftiger 13 ansatte og har kontor i København. mtre har tre fokusområder: Bygherre- og lejerådgivning fra indledende opgavedefinition og frem til ibrugtagelse, procesledelse i målrettede og værdiskabende forandringsprocesser i forbindelse med etablering og udvikling af fysiske rammer, og design af rum og inventar baseret på overbevisningen om, at dette påvirker vores trivsel, velvære og ydeevne.

 

NTNU Campus Trondheim
mtre

Flere nyheder

 
Vis flere nyheder