Ronny Niemann, Kvalitetschef i C.F. Møller Architects - Ny kvalitetschef i C.F. Møller Architects: ”Jeg vil undersøge, hvad der fungerer godt” - C.F. Møller. Photo: Peter Sikker Rasmussen
15.9.2021

Ny kvalitetschef i C.F. Møller Architects: ”Jeg vil undersøge, hvad der fungerer godt”

I august startede Ronny Niemann som kvalitetschef i C.F. Møller Architects. Udover det klassiske arbejde med kvalitetssikring, har Ronny Niemann en vision om at gøre C.F. Møller Architects endnu bedre til at genbruge de gode løsninger på tværs af C.F. Møller Architects otte afdelinger, der er fordelt mellem de nordiske lande, Tyskland og Storbritannien.
Ronny Niemann, Kvalitetschef i C.F. Møller Architects. - Ny kvalitetschef i C.F. Møller Architects: ”Jeg vil undersøge, hvad der fungerer godt” - C.F. Møller. Photo: Peter Sikker Rasmussen

”Jeg vil undersøge, hvad der fungerer godt hos C.F. Møller Architects. Og udvikle kvalitetssikringen så vi samler de gode løsninger op og bruger dem igen. Her er jeg facilitator for videndeling så vi arbejder smartere og dygtigtigere ved at dele dem. En virksomhed som C.F. Møller Architects må jo gøre noget rigtigt, siden de er til stede i så mange lande,” siger Ronny Niemann, Kvalitetschef i C.F. Møller Architects.

Ronny Niemann har en baggrund som bygningskonstruktør og byggeøkonom. Udover sit arbejde som kvalitetschef hos C.F. Møller Architects, underviser han i jura og tekniske fag på Molio og hos Danske byggeøkonomer.

Flere nyheder

 
Vis flere nyheder