Jens Rex, Head of Landscape C.F. Møller Architects - Ny chef til Landscape & Urbanism - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller / Silas Smed Andersen
Ny chef til Landscape & Urbanism - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller / Silas Smed Andersen
31.1.2022

Ny chef til Landscape & Urbanism

C.F. Møller Architects ansætter Jens Rex som ny chef for Landscape & Urbanism

 

Jens Rex tiltræder 1. februar som ny chef for C.F. Møller Architects afdeling for Landscape & Urbanism. Jens kommer fra en stilling som kreativ leder hos LABLAND i Aarhus, hvor han har været ansat siden 2017.

Ny chef til Landscape & Urbanism - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Mew

- Vi byder Jens hjerteligt velkommen. Hans kompetencer indenfor ledelse, faglige erfaring med solide og kreative løsninger indenfor byplanlægning og landskabsløsninger og evnen til at kommunikere bliver et stærkt aktiv i arbejdet med at fortsætte og videreudvikle den positive udvikling vores afdeling for Landscape & Urbanism befinder sig i, siger Julian Weyer, arkitekt og partner med ansvar for Landscape & Urbanism hos C.F. Møller Architects.


Jens Rex får base hos C.F. Møller Architects i Aarhus, men er knyttet til alle C.F. Møllers kontorer som er kendetegnet ved at arbejde på tværs af både by- og landegrænser.

Jens Rex, Head of Landscape C.F. Møller Architects - Ny chef til Landscape & Urbanism - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Silas Smed Andersen

Samlet består Landscape & Urbanism af ca. 20 medarbejdere. Afdelingen løser både selvstændige opgaver indenfor landskab og byplanlægning og i samarbejde med C.F. Møllers bygningsarkitekter. Grundlæggende er arbejdet kendetegnet ved en integreret designtilgang, hvor landskab og byggeri tænkes som et sammenhængende hele.


- Jeg glæder mig til at komme i gang med arbejdet og tage Landscape & Urbanism hos C.F. Møller et skridt videre. Det siger jeg i al ydmyghed, da C.F. Møller i sig selv har en næsten 100 år lang historie, vi skal stå på skuldrene af og vise respekt igennem kvalitet og innovation, og da afdelingen for Landscape & Urbanism de seneste år har gjort indtryk med flere store, vigtige og nyskabende opgaver, siger Jens Rex.


Jens Rex er uddannet Master of Science (Msc), Architecture and Design på Aalborg Universitet, hvor han I dag også fungerer som ekstern lektor. Han er desuden censor på arkitektskolerne i Danmark. Før LABLAND var Jens Rex ansat hos Møller & Grønborg.

Ny chef til Landscape & Urbanism - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects

C.F. Møllers afdeling for Landscape & Urbanism står bl.a. bag landskabsløsningen på Carlsbergs nye hovedkontor i København, som blev taget i brug 2020 og LEGO Campus i Billund, som indvies senere i år samt havnefronten i Aalborg. Nuværende opgaver er bl.a. en masterplan for Guldborgsund Havneby, hvor havnen i Nykøbing Falster skal transformeres fra nedlagt industrihavn til et nyt byområde med integreret klimasikring, Flodbyen Randers, som er en udviklingsplan, der klimatilpasser fremtidens Randers, bringer byen til vandet og udvikler de attraktive arealer mellem middelaldermidtbyen, Gudenåen og Randers Fjord til en unik og naturbåret flodby. I Norge arbejdes der på en udvikling af NTNU Campus i Trondheim, der skal nedbryde barrierer mellem forskere og studerende og styrke relationen til byen. I Sverige arbejdes der med Örnsro Træby, som er et visionært boligkvarter centralt i Örebro, Sverige. Træbyen bygges i massivtræ og har fokus på at integrere naturen i det urbane landskab.

 

Landsscape & Urbanism

Flere nyheder

 
Vis flere nyheder