Lørke Berg & Marlene Mørup Damgaard-Sørensen - Ny Markedschef og ny Koncern HR-chef - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Silas Andersen
2.11.2023

Ny Markedschef og ny Koncern HR-chef

Vi er glade for at byde Marlene Mørup Damgaard-Sørensen velkommen som vores nye markedschef og Lærke Berg som vores nye Koncern HR-chef. Begge med start 1. november.
Ny Markedschef og ny Koncern HR-chef - C.F. Møller

Stillingen som markedschef er ny i C.F. Møller. Den overordnede opgave er at sikre og styrke vores indsats for nye opgaver både nationalt og internationalt, der passer til vores vision om at forbedre livet for mennesker og planeten i tæt samarbejde med alle vores afdelinger.

Marlene er baseret i Aarhus og vil arbejde tæt sammen med teamet, der arbejder med forretningsudvikling i Aarhus; Lone Bak, Marie Agger, Søren Bülow og Marie-Louise Ejstrup Albertsen, samt ledelsen i vores afdelinger uden for Danmark.


Marlene er uddannet arkitekt fra Arkitektskolen i Aarhus og kommer til C.F. Møller efter års erfaring med forretningsudvikling hos CEBRA, AART architects og Schmidt Hammer og Lassen.

Lærke Berg - Ny Markedschef og ny Koncern HR-chef - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Silas Andersen

Lærke Berg er vores nye Koncern HR-chef. Lærke er placeret i Aarhus og vil arbejde tæt sammen med Nanna Skovbo og Suhuur Abdisalan Nur i HR-teamet i Aarhus i arbejdet med at understøtte hele koncernen. Lærke har både en kandidatgrad i psykologi og erhvervsøkonomi fra Aarhus Universitet og en mastergrad i organisatorisk coaching og læring fra Aalborg Universitet.


Lærke har mere end 15 års erfaring inden for HR fra bl.a. Aarhus Kommune og indtil i dag som direktør for People Development hos Novicell, et internationalt digitalt bureau.

Flere nyheder

 
Vis flere nyheder