C.F. Møller Architects godt ud af 2021 - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects
Via University College Campus Horsens / C.F. Møller Architects - C.F. Møller Architects godt ud af 2021 - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Adam Mørk
3.5.2022

C.F. Møller Architects godt ud af 2021

85 nye medarbejdere, opkøb af rådgivningsvirksomheden mtre og en stærkt forbedret indtjening

 

C.F. Møller Architects indleverer årsrapport, og det samlede resultat før skat i 2021 er på DKK 21,4 mio. mod et overskud i 2020 på DKK 8,4 mio. Resultatet er væsentlig bedre end forventet og ledelsen betragter resultatet som meget tilfredsstillende.


Efter skat er årets resultat i 2021 et overskud på DKK 16,1 mio. mod et overskud i 2020 på DKK 7,0 mio.

 

Pr. 31. december 2021 var der en samlet egenkapital på DKK 72,5 mio., hvilket giver en soliditetsgrad på 35,4%.

C.F. Møller Architects godt ud af 2021 - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Mew

”Selv om Corona har skabt vanskeligheder og uforudsigelighed i markederne, så har vi netop lært og rustet os godt siden pandemien gjorde sit indtog. Bl.a. har en styrket digital infrastruktur gjort os i stand til at opretholde en stabil produktion af høj kvalitet med den ekstra positive effekt, at vi har styrket vores måde at arbejde på tværs af kontorer til fordel for videndeling, innovation og fleksibel bemanding,” siger Lone Bendorff, CEO og partner hos C.F. Møller Architects.

Ronny Niemann (right), Head of Quality, C.F. Møller Archtitects - C.F. Møller Architects godt ud af 2021 - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects / Peter Sikker Rasmussen

Styrket organisation
I alt 85 nye medarbejdere blev hilst velkommen i 2021, og C.F. Møller beskæftiger i dag ca. 330 medarbejdere fordelt i fem lande. Blandt de nye medarbejdere findes rådgivervirksomheden mtre, som er specialister i bygherre-, leje- og procesrådgivning, spaceplanning og brugerinvolvering, og som blev opkøbt af C.F. Møller i 2021. Derudover har C.F. Møller Architects bl.a. styrket organisationen med Ronny Niemann, som ny Head of Quality og flere arkitekter og landskabsarkitekter samt specialister indenfor bæredygtighed.

Flere nyheder

 
Vis flere nyheder