C.F. Møller Architects ansætter Head of Sustainability - C.F. Møller. Photo: Mew
11.8.2017

C.F. Møller Architects ansætter Head of Sustainability

C.F. Møller Architects opruster på bæredygtighed og ansætter Rob Marsh i en nyoprettet stilling som Head of Sustainability.

Bæredygtighed har siden begyndelsen været en del af C.F. Møller Architects DNA, og virksomheden har igennem årene løbende arbejdet med at styrke arbejdet med bæredygtighed igennem erfaring, nye innovative løsninger, moderne muligheder og uddannelse af medarbejderne. Nu styrkes den indsats yderligere med ansættelsen af Rob Marsh i en nyoprettet stilling som Head of Sustainability.

 

- Med ansættelsen af Rob Marsh styrker vi arbejdet med bæredygtighed med en fagligt dygtig og talentfuld chef, der skaber mulighed for at udnytte erfaringer og idéer fra alle vores kontorer og omsætte det til en international bæredygtighedspraksis. Dette vil både være til glæde for vores kunder og samarbejdspartnere og i naturlig forlængelse af vores ambition om at skabe arkitektur og design i menneskeheden og planetens tjeneste for nu at sige det flot, fortæller Klaus Toustrup, CEO og arkitekt hos C.F. Møller Architects.

 

Rob Marsh kommer til C.F. Møller Architects fra en tilsvarende stilling hos Arkitema og har før det bl.a. været ansat som projektleder og seniorforsker ved Statens Byggeforskningsinstitut. Han får kontorplads på kontoret på Holmen i København, men da han dækker alle kontorer vil han også ofte være at se i Stockholm, Aarhus, Oslo, Aalborg og London.


- Jeg glæder mig til sammen med resten af holdet at indfri de ambitioner C.F. Møller Architects har på bæredygtighedsområdet og være med til udvikle på de gode resultater, der allerede er opnået, fortæller Rob Marsh, der havde første dag 7. august.

 

 

 

Flere nyheder

 
Vis flere nyheder