Sådan gør vi i forhold til Covid-19 og arbejdsrelationer - C.F. Møller. Photo: Peter Sikker Rasmussen
13.3.2020

Sådan gør vi i forhold til Covid-19 og arbejdsrelationer

Covid-19 spreder sig i Danmark, og de danske myndigheder har 11. marts udmeldt nye retningslinjer, som skal bremse udviklingen af antal smittede.
Disse retningslinjer retter C.F. Møller Architects sig efter samtidig med, at fokus på at løse alle opgaver som planlagt fastholdes, medmindre andet aftales med kunder og samarbejdspartnere.
Et vigtigt element i myndighedernes plan er, at alle skal undgå større forsamlinger, tæt fysisk kontakt med andre og rejser med kollektiv trafik, og myndighederne opfordrer til, at så mange som muligt arbejder hjemmefra.
 
Det betyder for C.F: Møller Architects:

• Alle arbejder så vidt muligt hjemmefra til andet er oplyst
• Fysiske mødeaktiviteter nedbringes til et minimum
• Rejseaktiviteter er indstillet

Fremmøde aftales med projektlederen
Det eventuelt ufravigelige behov for at deltage fysisk i møder i ind- og udland, besøge byggepladser mv skal aftales med nærmeste leder, som har dialogen med kunder og samarbejdspartnere om dette.
 
Vi har i dag hos C.F. Møller Architects en stærk digital platform, som gør os i stand til at arbejde på tværs af kontorer og lande og med eksterne samarbejdspartnere. Denne platform vil blive udnyttet fuldt ud til fortsat at kunne holde opretholde produktionen igennem møder via Skype, deling af filer samtidig med, at vi overholder myndighedernes retningslinjer i godt samarbejde med kunder og samarbejdspartnere.
 
Det vil fortsat være muligt at mødes med kunder og samarbejdspartnere på vores kontorer, som alle vil være bemandet, hvis det er nødvendigt. Vi vil bede alle gæster om kontaktoplysninger i tilfælde af at skulle hjælpe myndighederne med at opklare eventuelle smittekæder.

 

Sundhedsstyrelsen
Folkhälsomyndigheten (SE)
Folkehelseinstituttet (NO)
Bundesministerium für Gesundheit (DE)
GOV.UK (UK)
WHO

Fler nyheter

 
Visa fler nyheter