Ny kvalitetschef i C.F. Møller Architects: Jag vill utforska vad som fungerar bra - C.F. Møller. Photo: Peter Sikker Rasmussen
15.9.2021

Ny kvalitetschef i C.F. Møller Architects: "Jag vill utforska vad som fungerar bra"

I augusti började Ronny Niemann som kvalitetschef på C.F. Møller Architects. Förutom det klassiska arbetet med kvalitetssäkring har Ronny Niemann en vision om att göra C.F. Møller är ännu bättre på att återanvända de bra lösningarna inom organisationen. C.F. Møller Architects har åtta kontor i Norden, Tyskland och Storbritannien.
Ny kvalitetschef i C.F. Møller Architects: Jag vill utforska vad som fungerar bra - C.F. Møller. Photo: Peter Sikker Rasmussen

"Jag vill undersöka vad som fungerar bra på C.F. Møller Architects. Och utveckla kvalitetssäkringen så att vi kan plocka upp de bra lösningarna och använda dem igen. Här är jag en facilitator för kunskapsdelning så att vi arbetar smartare och bättre genom att dela med oss av dem. Ett företag som C.F. Møller måste göra något rätt eftersom de finns i så många länder", säger Ronny Niemann.

 

Ronny Niemann har en bakgrund som byggnadskonstruktör och byggekonom. Utöver sitt arbete som kvalitetschef på C.F. Møller Architects, undervisar han i juridik och tekniska ämnen på Molio och Danske byggekonomer.

Fler nyheter

 
Visa fler nyheter