Vendela Martinac udnævnes til ny associeret partner hos C.F. Møller Architects - C.F. Møller. Photo: Nikolaj Jakobsen
Vendela Martinac udnævnes til ny associeret partner hos C.F. Møller Architects - C.F. Møller. Photo: Nikolaj Jakobsen
17.12.2020

Vendela Martinac udnævnes til ny associeret partner hos C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects er en af Skandinaviens førende og mest prisbelønnede arkitektvirksomheder, og nu styrkes ledelsen med en ny associeret partner og en ny kontorchef i Stockholm.

 

Vendela Martinac er i dag arkitekt og kontorchef hos C.F. Møller i Stockholm, hvor hun har været ansat siden 2012, og Vendela har været med til at etablere det skandinaviske arkitektkontor i Sverige.


Som associeret partner styrker Vendela sin rolle som projektansvarlig arkitekt inden for healthcare og indtager en plads i C.F. Møllers Architects internationale partnergruppe.


- Jeg er virkelig glad for at få en ny rolle hos C.F. Møller. Jeg ser frem til at blive en del af den internationale ledelse og få mulighed for at påvirke og udvikle flere store projekter inden for healthcare, forskning og laboratorier, fortæller Vendela Martinac.
Blandt de seneste projekter, som Vendela Martinac har været involveret i, er Biomedicum, en ny laboratoriebygning til forskning på Karolinska Institutet i Stockholm.


Biomedicum blev i 2020 præmieret med en Mipim Award i kategorien Best Healthcare Development.


- Vendela udviser stor ansvarlighed og drive i sine projekter. Hun har en fantastisk evne til gennem dialog og tæt samarbejde at få alle kompetencer i et team til at spille sammen. Vendela er i kraft af sit store engagement en naturlig ambassadør for C.F. Møller Architects' holistiske måde at arbejde på, siger adm. direktør og arkitekt Mårten Leringe.

Vendela Martinac udnævnes til ny associeret partner hos C.F. Møller Architects - C.F. Møller. Photo: Nikolaj Jakobsen

Ny kontorchef
Stillingen som kontorchef overtages af Fredrik Cavallin, der senest har været ansat som planlægningschef i Värmdö Kommune.
Fredrik har tidligere arbejdet hos C.F. Møller i Stockholm som leder og projektansvarlig arkitekt.


- Det bliver spændende og sjovt at komme tilbage til C.F. Möller. Det føles på mange måder som om, det er et helt andet kontor i dag end det, jeg forlod for næsten seks år siden, med mange nye medarbejdere jeg skal til at lære at kende. Et kontor med ambitioner og en stor tro på fremtiden på trods af verdens omskifteligheder, fortæller Frederik Cavallin, og uddyber, der er naturligvis også meget, der føles velkendt, og jeg ser frem til igen at samarbejde med de utroligt kompetente kolleger, jeg kender fra tidligere. Personligt håber jeg at kunne bidrage med min erfaring både som arkitekt og leder i en stor organisation.

Det har været meget lærerigt at arbejde i en kunderolle i den offentlige administration, og herfra tager jeg nyttig viden med mig inden for både planlægning og gennemførelse.


Mårten Leringe, administrerende direktør for Stockholms kontor, forklarer rekrutteringen:


- Da vi allerede ved, hvad Fredrik Cavallin kan bidrage med, er vi sikre på, at vi med ansættelsen styrker ledelsen på Stockholmskontoret og giver medarbejderne en kontorchef, der ankommer til vores voksende organisation med fokus på balance, struktur og handling

 

Vendela Martinac tiltræder som partner den 1. januar 2021, og Fredrik Cavallin starter i februar 2021.


Kontoret i Stockholm har omkring 60 medarbejdere.


Vendela Martinac er uddannet på KTH i Stockholm og har også studeret på Harvard University. Hun har tidligere arbejdet hos BSK Arkitekter og Visbyark.


Fredrik Cavallin er også uddannet på KTH i Stockholm og har tidligere arbejdet hos Berghs Arkitektkontor og Marge Arkitekter.

Flere nyheder

 
Vis flere nyheder