C.F. Møller Architects deltager i nyt og historisk projekt i London

C.F. Møller Architects deltager i nyt og historisk projekt i London - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects

24.8.2017 | Catalyst Housing, Swan HA og C.F. Møller Architects har fået status som foretrukken tilbudsgiver ifm. borgmesteren i Londons første plan om 100% almennyttige boliger nogensinde

 

Det almennyttige boligselskab Swan Housing Association, som er en del af et konsortium, der ledes af Catalyst Housing Association, har fået status som foretrukken tilbudsgiver af Greater London Authority (GLA) i forbindelse med fornyelsen af det tidligere industriområde Webbs Industrial Estate i Waltham Forest.  GLA købte grunden efter ordre fra Londons borgmester Sadiq Khan med henblik på at benytte området til nye almennyttige boliger til londonere.


Nu planlægger Swan i samarbejde med Catalyst og C.F. Møller at bygge 330 nye prisbillige andelsboliger og et kreativt knudepunkt på stedet – således at der skabes et område på mere end 3.000 kvadratmeter med nye, billige arbejdsarealer og kunstneratelierer, et parkområde til både nuværende og nye beboere samt et butiksareal i hjertet af Blackhorse Road-området. Denne grund var den første, der blev købt i forbindelse med borgmesterens plan om at bygge 100% almennyttige boliger.


Det succesfulde tilbud blev udarbejdet ved at kombinere Swans lokale markedskendskab og ekspertise i byggeledelse samt Catalysts finansielle styrke og udviklingserfaring, således at man har bygget videre på den fælles erfaring i udvikling af byområder til blandet bebyggelse.   Denne ekspertise kombineret med C.F. Møllers fremragende design og talent for at skabe byrum samt et stærkt konsulentteam gjorde, at GLA valgte forslaget. 


Geoff Pearce, Swans direktør for fornyelse og udvikling: “Dette er et spændende nyt projekt for Swan og det første i Waltham Forest, som er en bydel, vi i noget tid har ønsket at ekspandere til.  Planen modtog hele 13 tilbud, og derfor er vi henrykte over at være blevet udpeget sammen med vores samarbejdspartnere Catalyst Housing Association og C.F. Møller.  


Swans mål er at bygge flere boliger, og denne plan om prisbillige boliger, som skal transformere et forsømt område og samtidig skabe bedre offentlige rum og kreative arbejdsarealer, er endnu et eksempel på, hvordan vi virkelig kan yde mere, når vi samarbejder med vores partnere (herunder Londons borgmester, som vi allerede samarbejder med omkring boligplaner som f.eks. Blackwall Reach).


Tom Titherington, Catalyst Housing Associations direktør for ejendom og vækst: “Catalysts finansielle styrke og udviklingserfaring kombineret med Swans lokale markedskendskab og ekspertise i byggeledelse giver en helhedsorienteret tilgang til skabelse af byrum, design og levering. Vores fælles erfaring i udvikling af byområder til blandet bebyggelse har været med til at udforme designet til planen, som bygger på en ambition om at skabe ny og markant bebyggelse med en stærk identitet i Waltham Forest. Som mangeårig samarbejdspartner med Londons borgmester ønsker vi at få et godt samarbejde med GLA. Fordelen ved at vælge to almennyttige boligselskaber er, at et eventuelt overskud geninvesteres i at udvikle flere prisbillige boliger.”


Rolf Nielsen, associeret partner i C.F. Møller Architects, MAA ARB RIBA: “Vi er utroligt glade for at deltage i dette vigtige projekt, som søger at skabe en exceptionel designkvalitet til dette banebrydende byggeri af prisbillige boliger. Vores tilgang til dette projekt er at udarbejde en arkitektonisk og byrumsmæssig idé, der fokuserer på at designe de bedst mulige boliger samt et kreativt knudepunkt med kunstneratelierer, små parker og butiksarealer. Dette suppleres af Catalysts og Swans ambitiøse idéer til fornyelsen af Webbs Industrial Estate.”

 

Pressemeddelelse fra Londons borgmester
Mere information om Swan
Mere om Catalyst HA

Nyheder

Tilmeld nyhedsbrev

Birthday Reception in Aarhus

15.8.2019 | Partner and architect Julian Weyer turns 50 years. C.F. Møller Architects will host a reception to celebrate Julian, and it will be our great pleasure if friends, colleagues and business partners will attend the reception to celebrate Julian Friday the 30th of August, 15.00-17.00 at Europaplads 2.

’Hjertet i Ikast’ får Iconic Award

9.8.2019 | ’Hjertet i Ikast’ kombinerer undervisning, aktiviteter, fællesskab, motion og fritid på nye måder og modtager ICONIC Award 2019: Innovative Architecture for dette.

Win third prize in invited competition

12.7.2019 | 30 international teams were invited to design the new premises for the EU Commission in Brussels, and it has been announced that C.F. Møller Architects in collaboration with B2Ai won third prize.

Wins Green Good Design Award

8.7.2019 | Copenhagen International School by C.F. Møller Architects wins Green Good Design Award 2019.

Udvikler nyt kontorområde i Uppsala, Sverige

1.7.2019 | Atrium Ljungberg udvikler i samarbejde med C.F. Møller Architects et nyt kontorområde i Gränbystaden i Uppsala, Sverige, med afsæt i en ny udstykning til bebyggelse.

International pris til "Hjertet" i Ikast

1.7.2019 | "Hjertet" i Ikast, der er tegnet af C.F. Møller Architects, er udpeget som vinder af den anerkendte pris International Architecture Award 2019 af Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design og The European Centre for Architecture Art Design and Urban Studies.

C.F. Møller Architects åbner kontor i Berlin

26.6.2019 | 1. juli åbner C.F. Møller Architects døren til det nye kontor centralt i Berlin. Det sker som konsekvens af stigende opgavetilgang i forlængelse af en fokuseret indsats rettet mod det tyske marked de seneste år.

Awarded 'Best Conceptual Design'

25.6.2019 | We are happy to tell that our Golden Mede Housing project for the Rothschild Foundation was awarded 'Best Conceptual Design' at the S.ARCH (Sustainable Architecture) Awards 2019.

Danmarks største spildevandspumpestation indviet

22.5.2019 | Pumpestationen, der sørger for, at byens spildevand bliver ledt videre ud til rensning, har vital betydning for København og Frederiksberg. Derfor var både Københavns stedfortrædende teknik- og miljøborgmester, Karina Vestergård Madsen og kommunalbestyrelsesmedlem på Frederiksberg og formand for Frederiksberg Vand og Frederiksberg Kloak, Thyge Enevoldsen mødt op for at markere indvielsen mandag den 20. maj sammen med HOFOR.

Løfter sløret for gentænkt byhave

16.5.2019 | C.F. Møller er videre til anden etape af den internationale idékonkurrence om en 45 ha masterplan, der bygger på en gentænkning af principperne bag det britiske byhavekoncept, Garden City Movement. Tegnestuen løfter nu sløret for det forslag, der blev forelagt for nyligt.

Central Station: En ny serie af brydningsmøbler

2.5.2019 | HOLMRIS B8 lancerer i samarbejde med C.F. Møller Design en helt nye serie af pause- og brydningsmøbler under navnet Central Station. De nye møbler skal bidrage til at få zonerne i et kontor, et læringsmiljø, hotel eller restaurant til at hænge sammen bedst muligt.

Helende arkitektur til Finland

25.4.2019 | C.F. Møller Architects står bag forslaget til et nyt psykiatrisk hospitalsafsnit i Finland, der er baseret på vægtige, internationale erfaringer fra sygepleje og konceptet helende arkitektur, også kendt som evidensbaseret arkitektur.

Calling all talents

24.4.2019 | Join us for a speed debate and introduction to how we work with sustainability in general and timber architecture specifically, project development and digitisation, and landscape and urban development.

Pris for banebrydende løsninger

2.4.2019 | C.F. Møller Design og NORMBAU vinder "Design Plus powered by ISH 2019" for deres nye modulopbyggede siddesystem.

Biomedicum vinder Årets Bygge 2019 i Sverige

27.3.2019 | Torsdag aften i Stockholm blev det afsløret, at Biomedicum, som er designet af C.F. Møller Architects, vinder Årets Bygge 2019. Bygningen er et kraftcenter for moderne forskning for Karolinska Institutet i Stockholm med Akademiska Hus som bygherre og Skanska som entreprenør.

Klar til konkurrencen om Byen til Vandet

22.3.2019 | C.F. Møller Architects, Niras, Urgent.Agency og Cushman & Wakefield | RED er udvalgt blandt tre deltagere på parallelkonkurrencen til det store byudviklingsprojekt ”Byen til Vandet” i Randers.

C.F. Møller Archtitects vinder MIPIM Award

15.3.2019 | C.F. Møller Architects modtager en MIPIM Award og hædrende omtale for to projekter i England ved årets MIPIM Awards i Cannes.

Verdens første fodgængervenlige forbindelse

12.3.2019 | C.F. Møller Architects afslører masterplan, der skaber verdens første 100 % fodgængervenlige forbindelse mellem en international lufthavn, naturen samt byens og dens funktioner.

Reviderede planer opera- og kulturhus

5.3.2019 | De nye planer viser et endnu stærkere koncept, som styrker samarbejdet mellem fire kulturleverandører og bidrager til at genoplive Kristiansund.

C.F. Møller Architects at MIPIM

4.3.2019 | MIPIM is the world’s leading property market and C.F. Møller Architects will be participating with Partners, Associated Partners and Studio Managers. Please don’t hesitate to contact us for a meeting in Cannes.

Vinder arkitektkonkurrencen om Det ny SIMAC

27.2.2019 | Det ny SIMAC (Svendborg International Maritime Academy) bliver fremtidens maritime uddannelsesinstitution på havnen i Svendborg. Det åbne, fleksible og moderne læringshus er tegnet af C.F. Møller Architects og EFFEKT.

Sveriges højeste træhus

26.2.2019 | C.F. Møller Architects står bag Sveriges højeste massiv-træhus, som nu tager imod de første lejere. Huset er konstrueret i massivtræ og står i Västerås, en time fra Stockholm, som et pejlemærke for både området og en bæredygtig fremtid.

Ny stor skoleopgave i Sverige

11.2.2019 | C.F. Møller Architects har fået til opgave at tegne Haninge Kommunes nye markante skole og aktivitetshus i Vega. Opgaven omfatter også at tegne ti nye børnehaver på basis af en form for skabelon for børnehaver.

Green light for Blackhorse Yard development

6.2.2019 | C.F. Møller Architects, Catalyst housing association and Swan Housing Association are delighted to announce that Waltham Forest Council has voted to approve plans to build a new housing-led mixed-use development at the former Webbs Industrial Estate on Blackhorse Lane. The project, known as Blackhorse Yard, includes 100% affordable housing and a variety of commercial uses.
Vis flere