C.F. Møller Architects udpeger ny associeret partner - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects
17.12.2018

C.F. Møller Architects udpeger ny associeret partner

Jonas Toft Lehmann udpeges per 1. januar som associeret partner i C.F. Møller Architects.
Landsbankinn - C.F. Møller Architects udpeger ny associeret partner - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects
Landsbankinn - C.F. Møller Architects udpeger ny associeret partner - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects

C.F. Møller Architects er en af Skandinaviens førende og mest prisvindende arkitektvirksomheder, og nu byder virksomheden velkommen til en ny associeret partner.

 

- Det er med stor glæde, at vi byder Jonas velkommen som associeret partner i C.F. Møller. Med sin stærke faglige arkitektbaggrund har han været en bærende kraft som projektleder og Lead Design Architect på en række store konkurrencer og udviklingsopgaver i forskellig skala både nationalt og internationalt, siger koncerndirektør og arkitekt Klaus Toustrup og uddyber,


- Jonas arbejder dedikeret og passioneret med projekterne. Han har en fantastisk evne til få alle kompetencer på et team i spil igennem åbenhed, dialog og tæt samarbejde. Hans tilgang er undersøgende, analyserende og grundig, men også kreativ, nysgerrig og begejstret. Jonas er derfor en naturlig ambassadør for C.F. Møller Architects innovative, holistiske arbejdsmetode.


Om Jonas Toft Lehmann
Jonas er Arkitekt MAA og tog afgang fra Arkitektskolen i Aarhus i 2010. Han har under og efter studietiden arbejdet hos BIG, 3XN og Schmidt/Hammer/Lassen Architects. Siden 2013 har Jonas haft sin base hos C.F. Møller Architects i Aarhus.

Blandt de seneste projekter Jonas Toft Lehmann er involveret i kan nævnes Mindet 6, et lyst, skulpturelt tårn og landmark ved Aarhus Havn, udviklingen af Dalum Papirfabrik-området til et nyt grønt boligområde og Landsbankinn i Island, et nyt hus til Islands største bank med et udtryk, der tager afsæt i den rå Islandske natur og et design, der inkluderer og interagerer med hele byen. Et projekt, der blev vundet i en konkurrence tidligere i år.

Med udnævnelsen af Jonas Toft Lehmann til associeret partner er der i alt syv associerede partnere og otte partnere i C.F. Møller Architects. I alt er der ca. 300 medarbejdere fordelt over kontorer i Aarhus, Aalborg, København, Stockholm, London og Oslo, og der arbejdes på opgaver i Danmark, Sverige, Norge, England, Irland, Island, Belgien og Tyskland.

Mindet 6 - C.F. Møller Architects udpeger ny associeret partner - C.F. Møller. Photo: Aesthetica Studio

Flere nyheder

 
Vis flere nyheder