’Hjertet i Ikast’ får Iconic Award - C.F. Møller. Photo: Adam Mørk
9.8.2019

’Hjertet i Ikast’ får Iconic Award

’Hjertet i Ikast’ kombinerer undervisning, aktiviteter, fællesskab, motion og fritid på nye måder og modtager ICONIC Award 2019: Innovative Architecture for dette.
’Hjertet i Ikast’ får Iconic Award - C.F. Møller. Photo: Adam Mørk
’Hjertet i Ikast’ får Iconic Award - C.F. Møller. Photo: Adam Mørk

Visionær arkitektur. Innovative produkter. Bæredygtig kommunikation. ICONIC AWARDS: Innovative Architecture gives til det bedste af det bedste. Vores internationalt respekterede, uvildige design- og arkitektkonkurrence gives for holistiske projekter inden for arkitektur, indretning, produktdesign og varemærkekommunikation, anføres det af organisationen bag Iconic Awards.

 

"Vi er meget glade for at modtage denne pris for ’Hjertet i Ikast’. Vi betragter dette projekt som et perfekt eksempel på vores integrerede designtilgang og holistiske tænkning, der lægger stor vægt på samspillet mellem bygninger samt deres omgivelser og forskellige grupper af mennesker", siger Julian Weyer, arkitekt og partner hos C.F. Møller Architects.

 

’Hjertet i Ikast’
’Hjertet’ i Ikast er et nyt mødested, der er koncentreret omkring kultur og kommunikation samt en udvidelse af International School Ikast-Brande. Udvidelsen er et mødested, hvor der kan skabes varig kontakt mellem de forskellige samfunds- og aldersgrupper. Bygningerne og udendørsarealerne er udformet, så de fremmer åbne og helhedsskabende sociale og kulturelle møder og sammenkomster.
Udvidelsen omfatter sportshaller med multifunktionelle og undervisningsmæssige faciliteter samt erhvervsmuligheder, herunder for eksempel caféer og kontorfaciliteter.

Projektet gør skolens undervisningsfaciliteter endnu bedre og skaber samtidig et nyt mødested, der er koncentreret omkring et område med hurtig vækst i Ikast. Omkring sig har 'Hjertet' et aktivitetsbånd, der giver mulighed for fællesskab, motion og leg for mange forskellige brugere.

 

Iconic Award-hattrick
Dette års pris er det tredje år i træk, hvor C.F. Møller Architects har fået en Iconic Award. I 2018 blev prisen givet for Mærsk Tårnet, der er et nyt forskningskompleks i København, og i 2017 blev den tildelt Copenhagen International School, som mange genkender på grund af dens facade med solpaneler.

 

Hjertet i Ikast
Iconic Awards
Media Library

Flere nyheder

 
Vis flere nyheder