LEGO Koncernen offentliggør C.F. Møller-design - C.F. Møller. Photo: ©The LEGO Group
6.7.2016

LEGO Koncernen offentliggør C.F. Møller-design

Plads til arbejde og plads til sjov. Rum til samarbejde og rum til leg. Det er nogle af de essentielle elementer i det nye LEGO® bygningskompleks, som bliver et globalt samlingspunkt i LEGO hovedkvarteret i Billund.
LEGO Koncernen offentliggør C.F. Møller-design - C.F. Møller. Photo: ©The LEGO Group
LEGO Koncernen offentliggør C.F. Møller-design - C.F. Møller. Photo: ©The LEGO Group

Et klart og nytænkende udtryk for hvad LEGO® leg handler om. Det er én måde at beskrive den karakteristiske nye kontorbygning, som LEGO koncernen planlægger at bygge i Billund.

 

Fra arbejdspladser med fokus på samarbejde indenfor og til den offentlige park udenfor; fra den hjemlige og uformelle atmosfære i LEGO People House og til det storslåede og farverige rum i atriummet; fra arkitektoniske dele modelleret over velkendte LEGO elementer og til et inventar med klare farver og åbne rum, vil bygningen på alle måder have en særlig LEGO følelse.

 

”Vi vil have en karakteristisk kontorbygning, der tydeligt gengiver LEGO værdierne, og som klart udtrykker den kreative og innovative kultur vi har i virksomheden. Jeg er meget glad for, at vi nu kan præsentere vores vision for denne nye bygning, både til vores medarbejdere og til det omgivende samfund", siger Claus Flyger Pejstrup, Senior Vice President i LEGO koncernen og chef for LEGO hovedkvarteret i Danmark.

 

LEGO® People House som medarbejderne ønsker det
En essentiel del af den nye kontorbygning er LEGO® People House; et område der har faciliteter til en bred vifte af aktiviteter – alle baseret på input fra LEGO medarbejdere. Som sådan, vil den nye kontorbygning derfor tjene både som arbejdsplads og legeplads for LEGO medarbejdere.

 

”LEGO People House skaber et unikt socialt miljø, som kommer til at fungere som et dynamisk, globalt samlingspunkt. Ikke kun for de medarbejdere, der arbejder i bygningen til dagligt, men også for de mange LEGO medarbejdere fra resten af verden, når de besøger Billund. Det kommer til at indeholde en masse spændende faciliteter, hvor medarbejdere både kan være fysisk aktive og også sociale med hinanden, både inden for og uden for arbejdstid. Det er vores klare hensigt, at atmosfæren skal være både uformel og inspirerende, så det bliver oplagt for medarbejdere at bruge tid sammen med deres kolleger fra resten af verden”, siger Claus Flyger Pejstrup.

 

Læs hele LEGO pressemeddelelsen her

 

 

 

Fakta: Ny kontorbygning i Billund
Areal: 52.000 m²
Arkitekt: C.F. Møller
Rådgivende ingeniør: NIRAS
Bygherre: KIRKBI A/S

 

Bygningen vil have en arkitektonisk form, der giver optimalt dagslys for alle kontorarbejdspladser. Derudover er den konstrueret med henblik på at sikre lavt energiforbrug og med berigelse af strukturen med interne og dog udendørs gårdhave-områder. Den nye kontorbygning er en del af den samlede udviklingsplan for Billund Kommune.

 

 

Et sted for samarbejde og leg
 - Det nye kompleks bliver stedet, hvor fagligheder mødes, hvor erfaringer udveksles, hvor nye ideer opstår, og hvor inspiration fremmes. Sammen med sit omfavnende landskab fanger projektet følelsen, fornemmelsen og funktionen fra det klassiske campus,
siger Klaus Toustrup, partner og administrerende direktør i C.F. Møller om kontorkomplekset: - I nært samarbejde med LEGO Koncernen og medarbejderne har vi sikret, at projektet udstråler åbenhed, kvalitet og bæredygtighed – alle centrale LEGO værdier, og vi har i arkitekturen lagt vægt på at skabe mulighed for samarbejde og leg for både ansatte og offentligheden.

 

 

Flere nyheder

 
Vis flere nyheder