Ny nordisk designserie - C.F. Møller. Photo: Merrild Studio
27.8.2019

Ny nordisk designserie

C.F. Møller Architects’ designere lancerer i samarbejde med Randi en nordisk funderet ny ikonisk og funktionel tilbehørsserie til badeværelset.
Ny nordisk designserie - C.F. Møller. Photo: Merrild Studio
Ny nordisk designserie - C.F. Møller. Photo: Merrild Studio

Cone Collection er navnet på en helt ny dekorativ og funktionel serie af tilbehør til primært badeværelset med mange variations- og anvendelsesmuligheder.

 

Designet er baseret på formen af en kegle skåret i skiver. Kombinationen af skiver i forskellige materialer og overflader sikrer en genkendelig og sammenhængende identitet til en række hverdags produkter, der opleves sammen på badeværelset, men har helt forskellig funktion. Den koniske form er valgt på grund af en række oplagte styrker. Den klare identitet; den iboende funktionalitet og gode driftsmæssige egenskaber, der gør montage enkel og effektiv.

 

- Baggrunden for Cone er ønsket om at skabe en nordisk serie med stor mulighed for variation i både udtryk og pris, men samtidig med en klar identitet og sammenhæng. Serien skal fungere i mange typer af byggerier og private hjem med forskellig økonomi og forskellige ønsker til badeværelsets indretning og udtryk, fortæller Jon Brøcker, chef for C.F. Møllers designafdeling.

 

Seriens elementer
Serien rummer derfor inden for rammerne af det valgte formsprog både den prisbillige variant med gode basisfunktioner, og den multifunktionelle variant med det eksklusive udtryk. Alle elementer rummer mulighed for individuel tilpasning i forhold til farve og overflade.

Knagerne fås i to størrelser. Den store af dem kan kombineres med en træskive, så den på samme tid bliver til en funktionel og dekorativ slå-om-knage til en taske, et tørklæde eller en frakke på bøjle, der på den måde holdes på passende afstand af væggen.

 

Serien omfatter også holder til toiletrullen og til reserverullen – begge med de samme udskiftelige fronter som knagerne.

 

Badeværelset kalder på løsninger, der på en gang er meget praktiske og samtidig understøtter ønsket om personlig velvære og stil. Denne dobbelthed kommer til udtryk i designet af Cone-serien, der forener hensynet til robust drift med individuel tilpasning.

Flere nyheder

 
Vis flere nyheder