Ny vicedirektør i C.F. Møller - C.F. Møller. Photo: Julian Weyer
21.8.2017

Ny vicedirektør i C.F. Møller

Lone Bendorff Farrell indgår per 1. september i direktionen hos C.F. Møller som ny vicedirektør

Lone Bendorff Farrell har siden 2015 været ansat i C.F. Møller som chefjurist


- Jeg er rigtig glad for at byde Lone velkommen i direktionen. Med sin faglige baggrund, skarpe blik, organisatoriske talent og internationale erfaring ser vi alle frem til samarbejdet med at udvikle og styrke C.F. Møller yderligere i både organisation samt det kreative og kunstneriske arbejde, vi alle brænder for i hverdagen, siger koncerndirektør og arkitekt Klaus Toustrup.


Lone Bendorff Farrell erstatter Helle Lehmann Staun, der efter eller 11 år hos C.F. Møller skifter til en stilling som direktør hos advokatfirmaet Bruun & Hjejle.


- Jeg ønsker Helle tillykke og alt det bedste med det nye job. Og siger tak for en stor indsats for C.F. Møller. siger Klaus Toustrup.


Direktionen hos C.F. Møller består per 1. september 2017 dermed af koncerndirektør Klaus Toustrup, bestyrelsesformand Klavs Hyttel, økonomidirektør Birgit Møller og vicedirektør Lone Bendorff Farrell.


Lone Bendorff Farrell indtræder samtidigt i bestyrelserne for C. F. Møllers udenlandske datterselskaber.

 

Om Lone Bendorff Farrell

Lone Bendorff Farrell kom til C.F. Møller i 2015 fra en stilling som Senior Vice President Legal & Risk Management hos Vestas, som hun var hos i perioden 2005-2015. Før det var hun jurist hos Gorrissen Federspiel fra 1998 til 2005.

Hun er uddannet jurist ved Aarhus Universitet og Kings College, London.

Flere nyheder

 
Vis flere nyheder