Arkitektbyrån C.F. Møller Architects anställer Head of Sustainability - C.F. Møller. Photo: Mew
11.8.2017

Arkitektbyrån C.F. Møller Architects anställer Head of Sustainability

Arkitektbyrån C.F. Møller Architects förstärker inom hållbarhet och anställer Rob Marsh i en nyinrättad befattning som Head of Sustainability.

Hållbarhet har sedan starten varit en del av arkitektbyrån C.F. Møllers Architects’ DNA och verksamheten har genom åren löpande arbetat med att förstärka sitt arbete med hållbarhetsfrågor genom erfarenhet, nya innovativa lösningar, moderna möjligheter och utbildning av medarbetarna. Nu förstärks det arbetet ytterligare med anställningen av Rob Marsh i en nyinrättad befattning som Head of Sustainability.

 

– Med anställningen av Rob Marsh förstärker vi vårt hållbarhetsarbete med en yrkesskicklig och begåvad chef, vilket skapar möjlighet att dra nytta av erfarenheter och idéer från alla våra kontor och omsätta detta till en internationell hållbarhetspraxis. Detta är något som såväl våra kunder som samarbetspartner kommer att kunna dra nytta av. Det är också en naturlig förlängning av vår ambition att skapa arkitektur och design i mänsklighetens och planetens tjänst för att uttrycka det fint, säger Klaus Toustrup, CEO och arkitekt på C.F. Møller Architects.

 

Rob Marsh kommer till C.F. Møller Architetcs från motsvarande roll på Arkitema och har tidigare bland annat varit anställd som projektledare och seniorforskare vid Statens Byggeforskningsinstitut. Han får kontorsplats på kontoret på Holmen i Köpenhamn, men då han täcker in alla kontor kommer han ofta att besöka kontoren i Stockholm, Aarhus, Oslo, Aalborg och London.


– Jag ser fram mot att tillsammans med övriga teamet infria de ambitioner som C.F. Møller Architects har på hållbarhetsområdet och vara med och jobba vidare på de fina resultat som man redan har uppnått, säger Rob Marsh, som gjorde sin första dag på företaget den 7 augusti.

Fler nyheter

 
Visa fler nyheter