C.F. Møller Architects anställer ny HR-chef - C.F. Møller
23.10.2017

C.F. Møller Architects anställer ny HR-chef

Danska Christina Riddersholm tillträder befattningen som HR-chef den 24 oktober.

Christina Riddersholm kommer från positionen som Senior HR Consultant hos Konkret HR och har tidigare arbetat med ledarskaps- och organisationsutveckling hos bland andra Danske Bank och Bestseller. Hon har dessutom varit involverad som lärare och ingått i ledningen för Mindjuice Academy i Aarhus. Christina är utbildad vid Copenhagen Business School och har en magisterexamen i Management Accounting & Communication från 2005.


— Vi är glada att kunna hälsa Christina välkommen till C.F. Møller. Med sin yrkesbakgrund och sitt engagemang blir hon en viktig faktor i vårt arbete att kontinuerligt stärka C.F. Møller som ett företag som lever av kreativitet, samarbetsförmåga och professionalism, säger Klaus Toustrup, CEO, Partner och arkitekt hos C.F. Møller Architects.


Christina Riddersholm kommer att ha sin arbetsplats på kontoret i Aarhus med samlat ansvar för alla kontor i Danmark, Sverige, Norge och England, som i dag sysselsätter cirka 320 medarbetare. Christinas första arbetsdag på C.F. Møller Architects är den 24 oktober.


Om C.F. Møller Architects
C.F. Møller Architects är en av Skandinaviens ledande och mest prisbelönta arkitektbyråer, med verksamhet även utanför Skandinaviens gränser.


C.F. Møller Architects står bakom byggnader som Mærsk-tornet och Copenhagen International School i Köpenhamn, Stockholms nya färjeterminal, Värtaterminalen, det nya supersjukhuset Aarhus Universitetshospital, sjukhuset Akershus i Oslo, Springfield Mental Hospital och stadsutveckling i London, ett höghus i Antwerpen, tänkt som en landsby på höjden, en rad nyskapande träbyggnader samt en utbyggnad av det ikoniska Universitetssjukhuset RWTH Aachen i Tyskland, som samtliga är nyligen slutförda eller pågående projekt.

 

Fler nyheter

 
Visa fler nyheter