Nytt kontor i London - C.F. Møller
17.10.2018

Nytt kontor i London

C.F. Møller Architects London-filial har vuxit ur kontoret på Metropolitan Wharf och flyttar in i större lokaler i Shoreditch i London den 22 oktober.
The Darwin Centre - Nytt kontor i London - C.F. Møller. Photo: Torben Eskerod
Greenwich Peninsula Low Carbon Energy Centre - Nytt kontor i London - C.F. Møller. Photo: Mark Hadden

London-filialen har vuxit sen den etablerades år 2001. Detta har medfört att det befintliga kontoret på Metropolitan Wharf blivit för litet och ska bytas mot större lokaler i Shoreditch, i London, den 22 oktober.


- ”Vi är mycket nöjda med mottagandet som vi har haft sedan vi startade upp verksamheten i Storbritannien och jag vill tacka både våra kunder för långvariga samarbeten och alla på C.F. Møller Architects för att de gjort detta möjligt. Jag är mycket glad över att det finns en efterfrågan på arkitektur med starkt fokus på välbefinnande – för både människorna och vår planet – i Storbritannien, där vi kan komplettera vårt skandinaviska arv med dagens och framtidens byggtraditioner”, säger Rolf Nielsen, associerad partner i London. Han driver London-filialen tillsammans med Teva Hesse, VD.


Cirka 32 personer arbetar på Londonfilialen, som nås på adressen nedan från 22 oktober.


C.F. Møller.
Telephone House
69-77 Paul Street, London
EC2A 4NW

 

 

Pågående projekt i Storbritannien
London-filialen ligger bakom utbyggnaden av Darwin Centre och Greenwich Peninsula Low Carbon Energy Centre som har färdigställts. Byrån arbetar för närvarande med en renovering av Laindon Centre, bostadsprojekten Blackhorse Yard och Blackwall Reach, mentalsjukhus i Springfield och Tolworth och en renovering av danska kyrkan i London – för att nämna några projekt.


Om C.F. Møller.
C.F. Møller Architects ett av Skandinaviens främsta arkitektkontor, med 90 års prisbelönt arbete både i Norden och i andra delar av världen.


Designlösningarna skapas metodiskt och holistiskt utifrån en rigorös analys av det lokala sammanhanget.  Vi strävar efter att sätta nya globala nivåer genom att främja en designstrategi som på ett unikt sätt integrerar stadsplaneringen, landskapet, arkitekturen och konstruktionen av specifika byggkomponenter.


C.F. Møller har kontor i London, Köpenhamn, Århus, Ålborg, Stockholm och Oslo.

Fler nyheter

 
Visa fler nyheter