C.F. Møller Architects ansætter ny chef for HR - C.F. Møller
23.10.2017

C.F. Møller Architects ansætter ny chef for HR

Danske Christina Riddersholm starter i stillingen som HR Chef 24. oktober.

Christina Riddersholm kommer fra en stilling som Senior HR Consultant hos Konkret HR og har tidligere arbejdet med ledelses- og organisationsudvikling hos bl.a. Danske Bank og Bestseller. Hun har desuden været involveret som underviser og en del af ledelsen hos Mindjuice Academy i Aarhus. Christina er uddannet fra Copenhagen Business School og har en Master i Management Accounting & Communication fra 2005.

 

- Vi er glade for at kunne byde Christina velkommen til C.F. Møller Architects. Med hendes faglige baggrund og engagement bliver hun en stærk faktor i vores arbejde med hele tiden at styrke C.F. Møller Architects, som en virksomhed, der lever af kreativitet, samarbejdsevner og professionalisme, udtaler Klaus Toustrup, CEO, Partner og arkitekt hos C.F. Møller Architects.

 

Christina Riddersholm får plads på kontoret i Aarhus med samlet ansvar for alle kontorer i Danmark, Sverige, Norge og England, der i dag beskæftiger ca. 320 medarbejdere. Første arbejdsdag er 24. oktober.

 

Om C.F. Møller Architects
C.F. Møller Architects er en af Skandinaviens førende og mest prisvindende arkitektvirksomheder, der også arbejder udenfor Skandinaviens grænser.

 

C.F. Møller Architects står bag byggerier som Mærsk Tårnet og Copenhagen International School i København, Stockholms nye færgeterminal, Värteterminalen, det nye supersygehus Aarhus Universitetshospital og sygehuset Akershus i Oslo, Springfield Mental Hospital og byudvikling i London, et højhus i Antwerpen og en udvidelse af Universitetshospital RWTH Aachen i Tyskland som alle er nyligt afsluttede eller igangværende projekter.

 

Flere nyheder

 
Vis flere nyheder