’Hjertet’ i Ikast begynder at tage form - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller
23.8.2017

’Hjertet’ i Ikast begynder at tage form

’Hjertet’ runder med rejsegildet torsdag 24. august en milepæl og er dermed et vigtigt skridt nærmere inden det tilfører ny puls til området ved at samle mennesker på tværs af alder og interesser.
’Hjertet’ i Ikast begynder at tage form - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects
’Hjertet’ i Ikast begynder at tage form - C.F. Møller. Photo: C.F. Møller Architects

’Hjertet’ i Ikast er et nyt mødecenter for kultur og formidling centralt i Ikast. Mødecenteret samler undervisning, aktiviteter, fællesskab, motion og leg på nye måder.

 

Fremmer social bæredygtighed
Som en del af Ikast-Brande kommunes visionsplan Vision Vestergade har C.F. Møller givet form til Ikasts nye 'hjerte' med en stor udvidelse af International School Ikast-Brande. Det nye samlingspunkt i Ikast bliver et sted, hvor møder og relationer opstår på tværs af samfunds- og aldersgrupper. Bygningens rammer er udformet med henblik på at skabe og fremme sociale og kulturelle møder med en inkluderende og integrerende tilgang.

 

Understøtter områdets udvikling
Udvidelsen består af hal-, multifunktions- og undervisningsfaciliteter samt socialøkonomiske arbejdspladser, blandt andet i form af café, og kontorfaciliteter. Ud over at skabe endnu bedre undervisningsfaciliteter på skolen, skal udvidelsen samtidig danne ramme for et nyt mødested, der er forankret i et område i Ikast, der er i hastig udvikling. Omkring sig har 'Hjertet' et grønt aktivitetsbånd, der giver mulighed for fællesskab, motion og leg for mange forskellige brugere.

 

Byggeriet opføres af KPC for Ejendomsselskabet Ikast-Brande International School i samarbejde med Ikast Kommune, Realdania samt Lokale og Anlægsfonden, og vil være klar til at blive taget i brug i foråret 2018.

 

 

FONDSSTØTTE TIL MANGFOLDIGT C.F. MØLLER-PROJEKT
Læs mere om projektet

Flere nyheder

 
Vis flere nyheder