Vinder rammeaftale med Domea.dk - C.F. Møller. Photo: Jørgen True
29.1.2018

Vinder rammeaftale med Domea.dk

C.F. Møller Architects vinder ny rammeaftale med Domea.dk, der gælder renoveringsprojekter i Vestdanmark.
Vinder rammeaftale med Domea.dk - C.F. Møller. Photo: Jørgen True
Vinder rammeaftale med Domea.dk - C.F. Møller. Photo: Jørgen True

Domea.dk har på vegne af de almene boligorganisationer indgået aftale med fem rådgiverteams indenfor fire forskellige opgaveområder. Herunder C.F. Møller Architects, som har vundet rammeaftalen for renoveringsprojekter i Vestdanmark.
- Når Domea.dk i fremtiden skal renovere og bygge nyt bliver det fortrinsvist med hjælp fra nogle af landets allerdygtigste rådgivere. Vi har valgt rådgivere med stor erfaring indenfor boligbyggeri og med stor fornemmelse for at bygge attraktivt, spændende og indenfor de rammebeløb vi har til rådighed, siger Charlotte Nørbak, der som byggechef i Domea.dk er ansvarlig for rammeaftalerne.


Rammeaftalen løber tre år med mulighed for forlængelse i et år.

 

Engageret i fælles god arkitektur
C.F. Møller Architects har igennem årene været stærkt forbundet med udviklingen af god arkitektur til alle igennem engagement i de danske almene boligforeninger, hvilket også har resulteret i en række præmieringer for dette arbejde. Det gælder bl.a. både renoveringer og nybyggeri for Himmerland Boligforening, hvor renoveringen af Sundparken blev kåret som Årets Byggeri 2015 og året efter blev tildelt Architecture of Necessity-prisen og blev finalist ved Civic Trust Awards. I 2015 modtog nybyggeriet af Henius House i Aalborg Betonelementprisen samt Utzon-Statuetten. C.F. Møller Architects’ almene nybyggeri af 84 boliger i Sæby Strand blev i 2014 kåret som Nordens bedste boligbyggeri ved NBO’s Bostadspris.


Også i England laver C.F. Møller Architects en lang række projekter for almene boligselskaber som Swan Housing, L&Q og Peabody. Heriblandt Elmwood Court, Milkwood Road, Greenwich Peninsula Riverside Plot M0115 – The Moore samt The Laindon Centre. Sidstnævnte vandt i september 2017 en hovedpris ved Housing Design Awards og National Housing Awards i september 2017 i London.

 

Øvrige rammeaftaler
Udover rammeaftalen med Domea.dk har C.F. Møller Architects i dag blandt andet rammeaftaler med Brabrand Boligforening, Boligforeningen Ringgården, Himmerland Boligforening og Alabu Bolig.

 

 

Link til pressemeddelelse fra Domea.dk

Vinder rammeaftale med Domea.dk - C.F. Møller. Photo: Jørgen True

Flere nyheder

 
Vis flere nyheder